Rose går for å tangere Seve, Faldo og Woosnam

JAKTER SEVE, FALDO OG WOOSNAM: Med seier søndag tar Justin Rose plass sammen med tre av de største spillerne. Foto: Matthew Lewis/Getty Images

(ANTALYA, GOLFEREN) Søndag kan verdenssyveren, engelskmannen Justin Rose, bli den første på nesten to tiår som klarer å vinne samme europaturnering i tre år på rad. Tanken fyller ham med ærefrykt, forteller han dagen før Turkish Airlines Open starter i golfbyen Belek i Tyrkia.

Justin Rose håper å bli den første europatourspilleren i løpet av knappe 20 år som klarer å vinne samme turnering tre år på rad. Og med det tangere rekorden til tre av de største, europeiske spillerne i moderne tid.

Det er en opgave han gleder seg til å ta fatt i på The Montgomerie Maxx Royal-banen i Belek utenfor Antalya, fortalte han Golferen på en pressekonferanse onsdag.

Særlig fordi han tidligere aldri har klart å forsvare en tittel før han gjorde det i Turkish Airlines Open i 2018:

— I fjor var altså den første gangen jeg klarte å forsvare en tittel. Og som dermed nå gir meg muligheten til å klare tre på rad. Og det å kanskje havne i et så strålende selskap som Seve (Ballesteros), (Sir Nick) Faldo og Ian Woosnam er helt klart noe jeg fokuserer på. Og som er en inspirasjon og noe jeg kommer til å nyte å forsøke på.

At bare 75 spillere har fått plass i feltet i gjør oppgaven ikke særlig lettere for 39-åringen, som er født i Johannesburg i Sør-Afrika, men representerer England.

Turkish Airlines Open er den sjette Rolex Series-turneringen i 2019-utgaven av europatourens Race to Dubai. Noe som medfører et meget sterkt startfelt der ingen av de tre norske europatour-spillerne var i nærheten av å få plass.

Se også: Livescoring fra Turkish Airlines Open

Justin Rose før Turkish Airlines Open om å tangere Seve, Faldo og Woosnam

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  DP World Tour:  Genesis Scottish Open   med Viktor Hovland 7. -10.  juli))

  Challenge Tour:  Le Vaudreuil Golf Challenge  med  Jarand Arnøy ( 7. -10.  juli)

  Ladies European Tour: : Estrella Damm Ladies Open Presented By Catalunya  med Marianne Skarpnord,  Maiken Bing Paulsen,, Michelle Forsland og Karoline Lund( 7. -10.  juli)

  LET Acess Series: Trust Golf Links – Tournament med Tina Mazarino  ( (6-. – 8. juli)

  Nordic League: Big Green Egg Swedish Matchplay Championship  (6-. – 8. juli)

  Senior: R&A Senior Amateur Championship  med Tore Chr. Sviland (5-. – 8. juli)

  Senior: R&A Women’ s Senior Amateur Championship  med Jannicke Nielsen Bakken og Ingrid Martens. (5-. – 8. juli)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×