Golfshopen-general Petter Rygg har grunn til å holde fanen høyt etter helgens høstdemo ved golfsenteret på Fornebu.

En strålende opplagt Golfshopen-sjef har smilt seg gjennom helgen. Som har vært dedikert tusenvis av golfsugne kvinner, menn og ungdom som har testet utstyrsnyheter og gjort gode messekupp.

Rygg rapporterer om ny rekord både i omsetting og antall besøkende til messen lørdag og søndag.

Han forteller til Golferen at smilene hos golfere og utstillere var store og brede:

— Alle leverandører var også meget godt fornøyd. Vi opplever at stadig flere golfere kjører langt for å få testet utstyr samt benytte seg av de gode tilbudene vi kjører denne helgen.

Rygg forteller videre at normalt er messens første timer lørdag morgen ganske rolige. Men denne gangen var det smekkfull parkeringinsplass og fullt i senteret fra åpningen klokken 10:

— Jammen godt at vi hadde en formening på forhånd om at interessen var stor. Vi var jo heldig med timingen siden flere av de store merkene hadde verdenslansering av 2020-nyhetene denne uken, og viste dem fram her hos oss. Vi hadde derfor økt antallet tilgjengelige matter vesentlig. Og det var det så absolutt behov for, skulle det vise seg.

Også proffer på besøk

Ikke bare hobbygolfere var interessert i å se på, og teste, nyhetene. Blant dem som tok turen traff vi Vestfold-spiller Madelene Stavnar. Hun kom omtrent direkte fra treningsleir i Spania til Fornebu på oppdrag for Callaway og Golfshopen. Hun fikk tatt en titt på nyheter samt utfordret publikum til en morsom Beat the pro-konkurranse med driveren.

— Nå ser jeg bare fram til å få spikret opplegget rundt europatourkvaliken, som i år har flyttet til Portugal og Dom Pedro på Algarve, forteller hun til Golferen.

De fem Q-School-rundene skal spilles på  Pinhal- og Victoria-banene i Vilamoura. I den opprinnelige meldingen fra Ladies European Tour ble datoene oppgitt til 11.-15. desember. Men etter det Golferen erfarer er ikke tidspunktet endelig bestemt ennå.

strålende
RETT FRA SPANIA: Madelene Stavnar kom hjem fra Spania dagen før messen og på jobb for Golfshopen og Callaway. Foto; Golfshopen