Strålende Megademo på Fornebu Indoor Golf

NY REKORD: Golshopens høstdemo på Fornebu Indoor Golf ble en suksess, forteller Petter Rygg.

Golfshopen-general Petter Rygg har grunn til å holde fanen høyt etter helgens høstdemo ved golfsenteret på Fornebu.

En strålende opplagt Golfshopen-sjef har smilt seg gjennom helgen. Som har vært dedikert tusenvis av golfsugne kvinner, menn og ungdom som har testet utstyrsnyheter og gjort gode messekupp.

Rygg rapporterer om ny rekord både i omsetting og antall besøkende til messen lørdag og søndag.

Han forteller til Golferen at smilene hos golfere og utstillere var store og brede:

— Alle leverandører var også meget godt fornøyd. Vi opplever at stadig flere golfere kjører langt for å få testet utstyr samt benytte seg av de gode tilbudene vi kjører denne helgen.

Rygg forteller videre at normalt er messens første timer lørdag morgen ganske rolige. Men denne gangen var det smekkfull parkeringinsplass og fullt i senteret fra åpningen klokken 10:

— Jammen godt at vi hadde en formening på forhånd om at interessen var stor. Vi var jo heldig med timingen siden flere av de store merkene hadde verdenslansering av 2020-nyhetene denne uken, og viste dem fram her hos oss. Vi hadde derfor økt antallet tilgjengelige matter vesentlig. Og det var det så absolutt behov for, skulle det vise seg.

Også proffer på besøk

Ikke bare hobbygolfere var interessert i å se på, og teste, nyhetene. Blant dem som tok turen traff vi Vestfold-spiller Madelene Stavnar. Hun kom omtrent direkte fra treningsleir i Spania til Fornebu på oppdrag for Callaway og Golfshopen. Hun fikk tatt en titt på nyheter samt utfordret publikum til en morsom Beat the pro-konkurranse med driveren.

— Nå ser jeg bare fram til å få spikret opplegget rundt europatourkvaliken, som i år har flyttet til Portugal og Dom Pedro på Algarve, forteller hun til Golferen.

De fem Q-School-rundene skal spilles på  Pinhal- og Victoria-banene i Vilamoura. I den opprinnelige meldingen fra Ladies European Tour ble datoene oppgitt til 11.-15. desember. Men etter det Golferen erfarer er ikke tidspunktet endelig bestemt ennå.

strålende
RETT FRA SPANIA: Madelene Stavnar kom hjem fra Spania dagen før messen og på jobb for Golfshopen og Callaway. Foto; Golfshopen

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  R&A The Open 2o22: Final Qualifying med Jarand Arnøy, Markus Braadlie  og Espen Kofstad ((Fairmont St. Andrews 28. juni)

  PGA Tour:  John Deere Classic   (3o. juni -3.  juli)

  Korn Ferry Tour:  The Ascendant presented by Blue  med Kristoffer Ventura ((3o. juni -3.  juli)

   DP World Tour: Horizon Irish Open med Espen Kofstad  ((3o. juni -3.  juli)

  Challenge Tour:  Italian Challenge Open  med Kristian Krogh, Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (3o. juni -3.  juli)

  Ladies European Tour: : Amundi German Masters  med Marianne Skarpnord,  Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forsland og Karoline Lund (3o. juni -3.  juli)

  LET Acess Seris: Golf Saint Omer med Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,  , Stina Resen og Celine Karlung  ( (3o. juni -2.  juli)

  Nordic League: PGA Championship Landeryd Masters  med seks nordmenn ( (29. juni -2.  juli)

  Amatør:  DIAC 2022  med Casper Bjurhult Kennedy, Tom Røed Karlsen og Henrik Heyerdah (28. juni – 1. juli)

  Junior:  Stenson Sunesson Junior Challenge  med Leo Hirukawa Aaraas (28. juni)

  NGF-turneringer:  Lag NM Junior 1. og 2. Divisjon    (29. juni -2.  juli)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×