Den Oscar-belønnede skuespilleren Robin Williams’ tragiske selvmord 11. august rørte en hel verden. Williams topper listen over de ti mest leste sakene på Golferen.no i 2014. SE VIDEO.
robin-williams--d-dsfall--rets-mest-leste-sak

LEVER VIDERE: Robin Williams monolog om golf lever videre til tross for den folkekjære skuespilleren og komikerens tragiske bortgang i august. Se monologen ved å gå inn på saken via linken i artikkelen.

Robin Williams monolog om golf, som Golferen.no publiserte to dager etter skuespillerens død, ble årets mest leste sak på Golferen.no.

Til tross for at det fortsatt var ferietid fenget videoen med beskrivelsen av golf som spill og lidenskap leserne på en måte ingen andre kunne matche i 2014.

Du finner videoen ved å klikke på linken til saken i listen under. Om du ikke har sett den før, vil du bli lattermild imponert.

Har du sett videoen tidligere, blir det et hyggelig gjensyn med en av tidenes største underholdningsartister.

Topp-10 mest leste saker i 2014

1) Robin Williams om golf

2) Utenlandsk presse lovpriser golf i Norge
At det er få ting nordmenn setter mer pris på enn å høre skryt om landet sitt, fikk vi et bevis på da tyskeren Gerd. A. Schaefer fortalte Golferen-leserne om sin norske golfopplevelser.

Sjefredaktøren i Deutsche Golf Zeitung var med i en gruppe på ni internasjonale golfjournalister, som spilte Miklagard, Oslo, Losby og Atlungstad i løpet av det fem dager lange oppholdet.

— Jeg visste det var vakkert her, men at golfbanene holder så høyt nivå hadde jeg ikke anelse om. Hver av banene er fantastisk på hver sin måte, alle er forskjellige og det blir umulig for meg å velge én bane framfor en annen, sa Schaefer i intervjuet med Golferen.no.

3) Nyt 4-åringens supersving
Barn og golf er en vidunderlig kombinasjon. Særlig når barna har en sving som fire år gamle Riley Adkins fra USA. Saken, og videoen, om svingen hennes ble årets tredje mest leste sak på Golferen.no i 2014.

4) Norges 20 beste golfbaner sett fra verdensrommet
Vi tok turen med Google Earth, og besøkte de 20 beste golfbanene i Norge. Artikkelen som viste hvordan disse banene tar seg ut på satellittbildene pirret lesernes nysgjerrighet og fanget deres oppmerksomhet.

5) Norges mest hemmelige golfbane
Banebesøk er alltid godt stoff, og i løpet av 2014 har Golferen.no gjort reportasje fra en rekke norske golfbaner.

Ingen golfbanereportasje ble lest med så stor interesse, og av så mange, som historien om Norges eneste golfbane der du må sikkerhetsklareres for å få lov å spille: Rygge Flystasjon Golf Club utenfor Moss.

6) Bjørnstad-exit fra golfforbundet
Fire år etter at han la opp er Henrik Bjørnstad fortsatt Norges største golfprofil.

Det fikk vi et klart bevis på da det 1. desember ble kjent at 35-åringen slutter i jobben som spillerutvikler i golfforbundet etter tre år.

Nyheten ble den sjette mest leste saken på Golferen.no i 2014.

7) Slik blir du bedre til å chippe
På syvendeplass i Golferens topp-10 2014 finner vi den mest leste instruksjonssaken i året som har gått.

Og nei, det er ikke en sak om hvordan du kurerer slicen. Eller om hvordan du slår lenger.

I saken fra 3. april viser Miklagard-pro Nicolai Langeland hva som skal til for å de delikate små slagene rundt greenen så nær hullet som mulig.

8) Disse slår lengst i Norge
Vi lar oss alle imponere over spillerne som klarer å kitte ballen langt inn i neste fylke. Saken om testosteron-spillernes eget mesterskap, NM i longdriving, fenget mange nok til å havne på topp-10-listen.

9) Disse golferne er verdt 15 millioner
Forskning viser at den samfunnsøkonomiske velferdsgevinsten av at tre generasjoner i familien Olsen i Spydeberg spiller golf, er på 15 millioner kroner.

10) Skjeberg snudde det negative til noe positivt
Skjeberg Golfklubb har fått mye tyn for hullene 13, 14 og 15 opp gjennom årene.

«De er for vanskelige», sier mange golfere. Men Skjeberg-ledelsens valgte å være offensive, og gjorde de vanskelige hullene til en attraksjon i stedet.

Saken, med video, fra Olavs Felle ble med det den tiende mest populære saken på Golferen.no i 2014.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.