Viktig bidrag til norsk proffs reisekasse

HADDE DET GØY PÅ LANDET: Gjengen fra Haga GK storkoste seg i Marianne Skarpnord Invitational. Fra venstre Susan Brown, Elise Hestø, Marianne Skarpnord, Tom Hestø og Kristin Julie Klæbo. Foto: Jan E. Espelid

Mange golfklubber har turneringer for å gi en hjelpende hånd til deres tourproers satsing. Marianne Skarpnord Invitational er turneringen som har holdt på lengst.

— Det er ellevte gang vi sper på Marianne Skarpnords reisekasse ved å arrangere hennes invitasjonsturnering, forteller daglig leder Åge Erichsen til Golferen.no.

Turneringen spilles som shotgun med firemannslag. Prisen var 6000 kroner per lag, og overskuddet ga et hyggelig bidrag til Mariannes reisekasse.

— Og det behøves! I oktober må hennes reisekasse ta henne til USA og kval til LPG- touren. Vi kjører hvert år som tidligere år, med 4-manns scramble, mye mat og mye moro, fortsetter Erichsen.

Konkurrerte mot alle

Marianne Skarpnord var selvfølgelig på plass, og holdt både ablegøyer og Beat the pro-konkurranse på hull 10 på Evje Golfpark. Mens hennes forlovede, europatourspiller Richard Green, var med i selve turneringen, og ubeskjeden nok til å dra sitt firemannslag inn til en soleklar seier.

Blant dem som koste seg i det fine været, og som viste seg å være solide utfordrere til tourproen på hull 10, var en gjeng fra Haga Golfklubb anført av klubbens pro, Tom Hestø. Som hadde med seg kona Elise samt Kristin Julie Klæbo og Susan Brown.

— Virkelig moro å være med på, dette! Og så deilig vær, det helper på humøret, sier Hestø. Og kitter ballen til en meter fra pinnen på det 153 meter lange tiende hullet.

Ikke bare reisekasse-turneringer

Marita Engzelius og Espen Kofstad i Oslo Golfklubb hadde også sin egen turnering i høst.

— Nå var det ikke noen fundraiser vi hadde, vi hadde en hyggelig greie for våre sponsorer og nærmeste som har hjulpet oss i år, forteller Kofstad.

Som også kan komme med en positiv oppdatering om nakkeskaden som gjorde at han måtte trekke seg i siste runde av forrige ukes challengeturnering.

— Helsen er bedre, det blir bra fort dette her, forteller han. Og legger til at han håper å være tilbake på touren til den første av de to turneringene i Kina, som starter i Hainan torsdag 13. oktober.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  Travelers Championship   (23. -26. juni)

  Korn Ferry Tour:  Live and Work in Maine Open  med Kristoffer Ventura (23. -26. juni)

  PGA Tour LatinoAmerica:  Bupa Tour Championship  med Andreas Halvorsen (23. -26. juni)

   DP World Tour: BMW International Open med Espen Kofstad  (23. -26. juni)

  Challenge Tour:  Blot Open de Bretagne  med Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (23. -26. juni)

  Euro Pro Tour:  The Bendac Championship  med Mikkel Antonsen (22. -24. juni)

  Ladies European Tour: : Czech Ladies Open  med Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forslan ((24. -26. juni)

  LET Acess Seris: Golfvlandern Letas Trophy med Tina Mazaarino, Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,   , Stina Resen og Celine Karlung  (23. -25. juni)

  Nordic League: UNICEF Championship  med tre nordmenn ( 22. -24. juni)

  LPGA:KPMG Women’s PGAChampionship   (23. -26 juni)

  Epson Tour: Iskabd Resort ChampionshipLPGA  med Celine Borge (24. -26 juni)

  Amatør: Jr NM Match Oppegård  19. -21. juni)

  Amatør: European Amateur Championship  med Bård Bjørnevik Skogen, Carl Didrik Meen Fosaas, Rune Bøkeid, Michael Alexander Mjaaseth og Mats Ege 22. -25. juni)

  Amatør: The Women’s Amateur Championship  med Vilde Marie Nystrøm, Anna Cathrine Krekling, Celine Brovold Sanne, Silje Torvund Ohma og Emilie Øverås 20. -25. juni)

  Junior: Icelandic Junior Midnight Challenge  med Johannes Sebastian Forsenius Larsen 26. -29. juni)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×