Fred Couples fortsetter som ledestjerne i Ecco-stallen

FLERE ÅR MED ECCO: Fred Couples har forlenget kontrakten han inngikk med Ecco for ti år siden. Foto: Ecco

I løpet av drøye 15 år har Ecco gått fra ingenting til en av verdens tre ledende produsenter av golfsko. En stor del av suksessen, særlig i USA, kan de takke Fred Couples for.

Fred Couples’ oppgave som Ecco-ambassadør er forlenget, forteller Ecco i en pressemelding. Det håper vi begge parter er meget fornøyd med.

I alle fall virker det som om Ecco er fornøyd. Kanskje ikke så rart. Fred Couples er en av tourens desidert mest populære spillere, og fortjener en meget stor del av æren for den utrolige suksessen det danske merket har hatt.

IKKE MINST HUSKER ECCO med glede gjennombruddet for deres hybridsko i 2010, da Couples spilte hele Masters-turneringen i den nye skoen. Da han en tid var i ledelsen, var det nettopp hybridskoene han roste opp i skyene som forklaring til underet at en 51-åring kunne kjempe om Masters-trofeet.

— Da han konkurrerte i vår banebrytende Golf Street-modell, forandret det det globale golfskomarkedet fullstendig, sier Ecco i pressemeldingen.

Fra hjemmesløyd til Bjørn til Couples

Det danske merkets golfekst har vært formidabel fra den gangen Ecco-sjef Dieter Kasprzak for 20 år siden fikk fabrikken til å produsere ett par golfsko til ham selv i størrelse 43 og ett par i størrelse 42 til en annen nyfrelst golfpuck i bedriften.

Fire år senere fikk Kasprzak lyst til å ta hjemmesløyd-skoene et steg videre, og fikk Thomas Bjørn til være med å utvikle Eccos første kolleksjon golfsko.

Couple ble signert som Ecco-spiller i 2006, og det var da det virkelig begynte å ta av.  Hittil har mannen med verdens mykeste sving 15 seire på PGA Tour, inkludert The Masters i 1992, og elleve titler på seniortouren, inkludert to majors: Senior Open Championship 2012 og Senior Players Championship 2011.

— Fred  Couples er synonymt med Ecco Golf … han er en utrolig ambassadør for oss,  konsaterer Jesper Thuen, golfsjef i Ecco.

— Jeg har konkurrert i Ecco golfsko i et tiår nå, og kan ærlig talt si at jeg ikke kan forestille meg en tid der jeg kommer til å gå med noe annet. Komforten er bedre enn hos noen andre, hevder den 57 år gamle hovedpersonen selv i forbindelse med at har forlenget kontrakten med ytterligere noen år.

Se mer: Ecco Golf

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  Travelers Championship   (23. -26. juni)

  Korn Ferry Tour:  Live and Work in Maine Open  med Kristoffer Ventura (23. -26. juni)

  PGA Tour LatinoAmerica:  Bupa Tour Championship  med Andreas Halvorsen (23. -26. juni)

   DP World Tour: BMW International Open med Espen Kofstad  (23. -26. juni)

  Challenge Tour:  Blot Open de Bretagne  med Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (23. -26. juni)

  Euro Pro Tour:  The Bendac Championship  med ;ikkel Antonsen (22. -24. juni)

  Ladies European Tour: : Czech Ladies Open  med Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forslan ((24. -26. juni)

  LET Acess Seris: Golfvlandern Letas Trophy med Tina Mazaarino, Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,   , Stina Resen og Celine Karlung  (23. -25. juni)

  Nordic League: UNICEF Championship  med tre nordmenn ( 22. -24. juni)

  LPGA:KPMG Women’s PGAChampionship   (23. -26 juni)

  Epson Tour: Iskabd Resort ChampionshipLPGA  med Celine Borge (24. -26 juni)

  Amatør: Jr NM Match Oppegård  19. -21. juni)

  Amatør: European Amateur Championship  med Bård Bjørnevik Skogen, Carl Didrik Meen Fosaas, Rune Bøkeid, Michael Alexander Mjaaseth og Mats Ege 22. -25. juni)

  Amatør: The Women’s Amateur Championship  med Vilde Marie Nystrøm, Anna Cathrine Krekling, Celine Brovold Sanne, Silje Torvund Ohma og Emilie Øverås 20. -25. juni)

  Junior: Icelandic Junior Midnight Challenge  med Johannes Sebastian Forsenius Larsen 26. -29. juni)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×