Oslo GK vil ha flere unge i klubben

Oslo golfklubb vil få flere barn og unge til å spille golf, og klubben går nye veier for å nå frem til nye, unge golfspillere De har allerede 200 barn i trening, men ønsker flere.

oslo-gk-vil-ha-flere-unge-i-klubben


ALLEREDE I GANG MED TRENINGEN: Oslo GK satster på å få langt flere baren og unge enn de 200 de allerede har til å komme i gang med golf. Her trener Julian King med en ung nybegynner på klubbens drivingrange.

oslo-gk-vil-ha-flere-unge-i-klubben


ANSARET FOR REKRUTTERINGEN: Sportslig leder Jan Wojtaszek ser at interessen blant barn og unge er stor, og allerede nå kan barn og unge melde seg på kurs og treningsopplegg for kommende sesong.

Allerede nå er det mulig å melde barna på et av klubbens varierte kurs for sesongen, skriver Oslo golfklubb i en pressemelding.

— Barn og unge har i mange år vært en av klubbens satsningsområder, men vi ønsker å se fremover og tilbyr derfor kurs og trening for enda flere barn i vårt nærområde, sier sportslig leder Jan Wojtaszek.

I vinter har han og trenerteamet på fem sittet sammen og planlagt kurs og treningsopplegg for kommende sesong. Og det er et svært ambisiøst opplegg klubben har lagt opp til.

Golfgøy

— Vi ser at det er mange barn og unge som gjerne vil spille golf, og vi kan allerede nå tilby kurs som passer for alle. Fra nybegynner til turneringsspillere, fortsetter Wojtaszek.

Oslo golfklubb har allerede over 200 juniorer i trening, men har plass til flere med det opplegget klubben har for kommende sesong. Kursene er for barn fra 6 til 19 år.

— Vi håper at dette skal friste flere til å ta kontakt, og man må ikke være medlem av en golfklubb for å melde seg på. Vi har et mål og det er at det skal være gøy å spille golf, fortsetter en entusiastisk Wojtaszek.

For alle

Han legger til at det er nå mulig for både jenter og gutter å finne et kurs som både passer i forhold til alder og golfferdighet.

— Jeg vil oppfordre alle til å melde seg på allerede nå. Informasjon om det enkelte kurs finner man på Oslo Golfklubbs hjemmesider, avslutter Jan Wojtaszek.

Alle som melder seg på kurs og betaler kursavgiften før påske, er med i trekningen om golfutstyr til en verdi av 2500 kroner.

Se også: Oslo GK hjemmeside

Kommentarer

TAGS:

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×