500 golfspillere fikk oppgradert golfbagen

På den årvisse demomessen hos Custom Golf brukte de tilstedeværende i snitt 400 kroner hver på årets køllenyheter. Arrangør, utstillere og publikum var strålende fornøyd med helgens messe.

500-golfspillere-fikk-oppgradert-golfbagen


LIV OG RØRE: Det var et yrende liv hele dagen lørdag og søndag da Custom Golf arrangeret sin årlige demomesse. Denne gangen i nye lokaler i Frysjaveien i Oslo.

500-golfspillere-fikk-oppgradert-golfbagen


FIKK PRØVESLÅTT ALLE NYHETENE: Geir Lothe (t.v.) var på jakt etter ny driver. Her forsøker salgssjef, Henrik Spørck, å overbevise Lothe om at han bør velge Callaway.

— Jeg er på utkikk etter en ny driver. Og jeg tror jeg har funnet den jeg vil ha! avslører en fornøyd Eivind Lothe til Golferen.no.

11-handicaperen fra Oslo GK var én av 500 golfspillere som kunne prøveslå årets nyheter så mye de orket hos Custom Golf lørdag og søndag.

Les også: Test årets køllenyheter i helgen

I løpet av to dager kunne publikum ta og føle på nyhetene fra Bettinardi, Callaway, Cleveland, Cobra, Mizuno, Nike, TaylorMade, Titleist, Ping og Srixon.

Fornøyde utstillere

Leverandørene Golferen.no snakket med smilte om kapp med kundene, og det dannet seg fort kø av spillere som ville prøve de heteste nyhetene på køllefronten.

Vi vet ikke om Custom Golfs simulatorer var snilt innstilt akkurat denne dagen. Men vi så i alle fall en rekke driver rundt 300 meters-merket samt slag med treeerspoon på 260 meter carry.

— For oss er demodager utrolig viktig, slår Henrik Spørck fra Callaway fast.

Salgssjefen gjennomfører selv selskapets rundt 60 demodager fra februar til juli, og forteller at de representerer en omsetning på 3 millioner kroner.

— Også for oss er demodager veldig viktig, forteller Jon Anders Wahlund fra Cleveland og Srixon.

Men legger til at de 30 demopakkene de har plassert ute hos kundene avlaster en del av behovet for selv å reise rundt.

Mizuno-importør Morten Erichsen forteller at han er gledelig overrasket hvor hvor sterk posisjon Mizuno har. Til tross for at merket var ute av markedet i flere år før SMD overtok distribusjonen i 2014.

— Av naturlige årsaker prioriterer vi å være tilstede på demoer der vi har kunder, sier Erichsen.

— Jeg synes det viktigste på en demo er at folk finner utstyr som er bedre enn det de allerede har, sier Titleist-sjef Jan-Are Larsen til Golferen.no.

Gir mersmak

— Dette var skikkelig gøy, oppsummerer primus motor Geir Vasenden hos arrangøren Custom Golf.

— Det var gledelig å se så mange nye på demo, og det var gledelig at mens det tidligere år har gått mest i enkeltkøller, så gikk det mye i sett denne gangen.

— I det hele tatt ga helgen assosiasjoner til liv og røre slik vi kjenner det fra gamle dager, den gangen golf var hot. Kanskje er vi på veg dit igjen? undrer en håpefull Geir Vasenden.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.