Lørdag og søndag arrangerer Custom Golf årets første store demodag i sitt nye senter i Frysjaveien ved inngangen til Maridalen. På sju simulatorer kan du i løpet av to dager mellom klokken 10 og 14 teste alt av nyheter fra de store merkene.
test--rets-k-llenyheter-i-helgen

SER FRAM TIL STORINNRYKK; Geir Vasenden (t.v.) og kollega Simen Fulland ser fram til å la sultne Oslo-golfere få teste årets utstyrsnyheter his Custom Golf lørdag 7. og søndag 8. mars.

Lørdag 7. mars vil Callaway, Titleist, Mizuno og Srixon være på plass med nyhetene fra 10 til 14. På seks av simulatorene kan du teste jern, wooder, driver og wedger.

— Vi reserverer én simulator bare for puttere. Som gir de muligheten til å også prøve Bettinardi-putterne, sier Geir Vasenden med referanse til de håndlagede putterne Custom Golf selv er distributør for.

Søndag 8.mars, til samme tidspunkt, blir det Nike, Ping, TaylorMade og Cobra som får vise fram nyhetene til golfhungrige østlendinger.

— Leverandørene kommer med alle årets store nyheter, fortsetter Vasenden, og ramser opp:

— Callaway kommer med XR2, TaylorMade med R15, Titleist med 915, Ping med G30, Nike med Vapor, Mizuno med MP15, Srixon med Z545 og Cobra med BioCell og Flyset.

— Det er gratis inngang, og gratis parkering. Så det er bare å sette av tid og komme til å komme og hygge seg hos oss, avslutter Geir Vasenden i Custom Golf.

Med info: Custom Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.