Det er mye å se frem til når Oslo GK markerer sitt 100-årsjubileum. Med et innholdsrikt program som strekker seg over flere dager og en rekke turneringer, lover det å bli en historisk begivenhet som skal feire klubbens betydelige bidrag til golf i Norge.

Om ett år, eller nærmere bestemt torsdag 13. juni 2024, fyller Oslo GK 100 år. På klubbens hjemmesider kan man lese at forberedelsene er godt i gang, og det ser virkelig ut som om det kan bli en minneverdig seanse.

I forbindelse med jubileet vil det være et omfattende program som strekker seg over flere dager. Dagen markeres med et offentlig arrangement hvor myndigheter, politikere, idrettsorganisasjoner og andre vil inviteres, skriver festkomiteen. Det blir taler, musikk, underholdning og dykk inn i klubbens historie.

Gjennom feiringen vil det også bli arrangert en rekke turneringer, inkludert en medlemsturnering, oppvisningsturnering, og en nasjonal finale på Bogstad for alle Norges klubbmestere. Norgesmesterskapet for Damer og Herrer vil også finne sted den siste uken i juni, hvor publikum vil ha mulighet til å følge med på Norges aller beste golfere. Et høydepunkt vil være det første Åpne Norsk mesterskap i Hickorygolf, som arrangeres 31. august, der spillerne vil bruke alt av utstyr (køller før 1935) og opprinnelige kleskoder fra 1920-tallet.

Oslo Golfklubb, som ble grunnlagt i 1924, var den første golfklubben i Norge, og banen åpnet året etter. Klubben har siden spilt en viktig rolle i Norges golfhistorie, og var blant annet vertskap for Ladies European Tour-turneringen Ladies Norwegian Masters i 2002 og 2006 og Challenge Tour-turneringen Norwegian Challenge fra 1995 til 1997.

Så, merk av datoene i kalenderen, og gjør deg klar til å feire 100 år med golfhistorie på Oslo GK!