LST-modellen (Low Spin Technology) er en del av G430 fairway wood-serien, som også inkluderer MAX og SFT (Straight Flight Technology) designene som ble introdusert tidligere i år.

PING har nettopp lansert sin nyeste wood, en G430 LST 3-wood, og den er ganske imponerende. Alt handler om vitenskapen bak. De har brukt spesielle materialer som titan og tungsten for å få ballen til å gå raskere og rettere. Køllens design reduserer spinn, som igjen betyr at du kan slå lenger. I gjennomsnitt kan du forvente å få omtrent 5 ekstra meter i følge PING.

LST-modellen (Low Spin Technology) er en del av G430 fairway wood-serien, som også inkluderer MAX og SFT (Straight Flight Technology) designene som ble introdusert tidligere i år. På samme måte som de andre modellene, har LST 3-wood en Carbonfly Wrap-krone som hjelper til med å oppnå mer avstand ved å plassere tyngdepunktet lavere og nærmere kraftlinjen. Dette maksimerer ballhastigheten og resulterer i høyere og lengre slag. Den åtte-lags kompositt-kronen, som veier omtrent 5,5 gram mindre enn en titan-krone, er plassert rundt hæl- og tåområdene av køllehodet. Den frigjorte vekten blir omplassert for å oppnå et lavere tyngdepunkt og øke ballhastigheten. Den kompositt-kronen veier 8,5 gram når den er fullt installert og bidrar til en behagelige lyd ved balltreff.

G430-serien brukes allerede av flere tour-spillere.

Den kommer til salg i Norge for i underkant av 7000 NOK.