Han kan love deg ny baneguide hver gang du spiller

PÅ NORGESTURNE: Hans Henrik Junge var nylig på norgesturné der han besøkte golfforbundet og sine fire norske kunder. Foto: Jan E. Espelid.

Danske Ingenium Golf mener deres baneguider er så fleksible at de kan trykkes i ørsmå opplag. Fire norske baner er allerede kunder, og flere er på vei.

— Larvik GK, Haga GK, Sandefjord GK og Borre GK har allerede vår baneguide, forteller administrerende direktør Hans Henrik Junge i Ingenium Golf stolt.

Det danske firmaet fikk Larvik GK som sin første norske kunde i fjor høst med et produkt som Junge definerer som «baneguide og GPS mobilapp i én pakke».

— Ingenium er uhyre enkelt og raskt å bruke. Det er bare for klubben å genere en pdf, og så er den trykkeklar. Og det er ikke nødvendig å trykke mer enn 100 eksemplarer om gangen. Hvor mange utdaterte baneguider, med annonser for firmaer som ikke lenger er sponsorer, tror du ikke det ligger i klubbhyllene rundt omkring? spør ingenium-sjefen retorisk.

Baneguide til Larvik GK på to uker

Hans Henrik Junge er stolt over at det bare tok to uker å produsere den første baneguiden til Larvik GK.

baneguide portrait— Vi lagde en egen baneguide til en sponsorturnering på Larvik GK på to uker. Nettopp skreddersydde baneguider til  demo- og sponsordager er vår styrke. Ingenium er basert på en superenkel og intuitiv plattform, der guiden lages, og senere endres, bare ved å gå rundt på banen og registrere GPS-punktene i appens oppmålings-funksjon, forklarer Junge.

Ved hver endring på banen kan medlemmer og gjester laste ned oppdatert app til mobilen, og bruke den som GPS-måler. Mens klubben kan trykke opp baneguide i lite opplag, og unngå å sitte igjen med store restopplag. Som nettopp var hovedgrunnen til at Haga GK nylig valgte Ingenium, forteller sportssjef Kristin Julie Klæboe i Haga Golf til Golferen:

— Det er først og fremst veldig enkelt å endre ting. Og vi slipper å trykke mange hundre om gangen. Det er også veldig enkelt å oppdatere endringer, merker og annet på banen, og vi har kommet veldig langt med ny baneguide på kort tid.

Det var for øvrig under den første Made in Denmark-turneringen på Himmerland i august 2014 at Ingenium fikk sitt gjennombrudd. De over 80.000 tilskuerne fikk gratis baneguide på mobilen, og kunne følge med hvor langt proffene slo, og hvor langt de hadde igjen, på alle hullene på banen.

Ingenium finnes nå på 50 baner i Danmark, fem i Sverige, én i Tyskland og altså fire i Norge foreløpig.

Se også: Ingenium Golf

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.