Vinterskader gjør at også i år må Holtsmark kaste inn håndkleet som arrangør på Nordic League. I fjor gikk turneringen til Borre.

«Turneringen er nå på kort varsel flyttet til Gamle Fredrikstad GK da baneforholdene på Holtsmark dessverre ikke var tilfredstillende grunnet store vinterskader», skriver Gamle Fredrikstad GK i en pressemelding.

Opprinnelig skulle Holtsmark Open spilles på Holtsmark Golfklubb. Men skal altså nå spilles på Fredrikstad-banen 26.-28. juli.

— Vi er glad for å få forespørselen, selv om det er kort frist for oss. Det betyr at vår bane verdsettes og at SGT (Swedish Golf Tour, red.anm.) og NGF setter lit til at vi kan gjennomføre et bra arrangement med en bane av god kvalitet, sier daglig leder og turneringsleder Christoffer Halvorsrød i Gamle Fredrikstad Golfklubb.

— Dette blir det desidert sterkeste startfeltet som har stilt på vår bane siden den ble åpnet i 2012 og vi gleder oss til å tilby spillere og publikum en god opplevelse. Spesielt ros til de ansatte på banen som tok utfordringen på strak arm og allerede har startet jobben med å klargjøre banen slik at den skal bli i best mulig stand. Det faktum at vi har en klubb med høy dugnadsånd var også helt avgjørende for at vi kunne takke ja til arrangementet på så kort varsel, fortsetter Halvorsrød.

Se også: Nordic League Terminliste