Nordic League flyttes til Gamle Fredrikstad GK og blir Gamle Fredrikstad Open

ARRANGØRBANE: Gamle Fredrikstad GK overtar sesongens andre norske Nordic League-turnering 26.-28. juli. Foto: Jan E. Espelid

Vinterskader gjør at også i år må Holtsmark kaste inn håndkleet som arrangør på Nordic League. I fjor gikk turneringen til Borre.

«Turneringen er nå på kort varsel flyttet til Gamle Fredrikstad GK da baneforholdene på Holtsmark dessverre ikke var tilfredstillende grunnet store vinterskader», skriver Gamle Fredrikstad GK i en pressemelding.

Opprinnelig skulle Holtsmark Open spilles på Holtsmark Golfklubb. Men skal altså nå spilles på Fredrikstad-banen 26.-28. juli.

— Vi er glad for å få forespørselen, selv om det er kort frist for oss. Det betyr at vår bane verdsettes og at SGT (Swedish Golf Tour, red.anm.) og NGF setter lit til at vi kan gjennomføre et bra arrangement med en bane av god kvalitet, sier daglig leder og turneringsleder Christoffer Halvorsrød i Gamle Fredrikstad Golfklubb.

— Dette blir det desidert sterkeste startfeltet som har stilt på vår bane siden den ble åpnet i 2012 og vi gleder oss til å tilby spillere og publikum en god opplevelse. Spesielt ros til de ansatte på banen som tok utfordringen på strak arm og allerede har startet jobben med å klargjøre banen slik at den skal bli i best mulig stand. Det faktum at vi har en klubb med høy dugnadsånd var også helt avgjørende for at vi kunne takke ja til arrangementet på så kort varsel, fortsetter Halvorsrød.

Se også: Nordic League Terminliste

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  R&A The Open 2o22: Final Qualifying med Jarand Arnøy, Markus Braadlie  og Espen Kofstad ((Fairmont St. Andrews 28. juni)

  PGA Tour:  John Deere Classic   (3o. juni -3.  juli)

  Korn Ferry Tour:  The Ascendant presented by Blue  med Kristoffer Ventura ((3o. juni -3.  juli)

   DP World Tour: Horizon Irish Open med Espen Kofstad  ((3o. juni -3.  juli)

  Challenge Tour:  Italian Challenge Open  med Kristian Krogh, Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (3o. juni -3.  juli)

  Ladies European Tour: : Amundi German Masters  med Marianne Skarpnord,  Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forsland og Karoline Lund (3o. juni -3.  juli)

  LET Acess Seris: Golf Saint Omer med Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,  , Stina Resen og Celine Karlung  ( (3o. juni -2.  juli)

  Nordic League: PGA Championship Landeryd Masters  med seks nordmenn ( (29. juni -2.  juli)

  Amatør:  DIAC 2022  med Casper Bjurhult Kennedy, Tom Røed Karlsen og Henrik Heyerdah (28. juni – 1. juli)

  Junior:  Stenson Sunesson Junior Challenge  med Leo Hirukawa Aaraas (28. juni)

  NGF-turneringer:  Lag NM Junior 1. og 2. Divisjon    (29. juni -2.  juli)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×