Miklagard-styret foreslår aksjeinnløsning

På generalforsamlingen i Miklagard Golf AS i mars vil styret i baneselskapet foreslå at aksjonærer vederlagsfritt kan få innløst sin aksjer, skriver Miklagard Golf i en pressemelding.

miklagard-styret-foresl-r-aksjeinnl-sning


TILBYR AKSJEINNLØSNING: Styret i Mikagard Golf AS vil legge fram et forslag til generalforsamlingen om innløsningsrett for aksjonærene.

Hensikten med Miklagard-styrets forslag er å gi en exit-mulighet til aksjonærer som ikke lenger ønsker å også ha medlemskap i Miklagard GK.

Forslaget innebærer at aksjonærenes nærmest evigvarende betalingsforpliktelse reduseres til to år.

Miklagard Golf er så overbevist om at de nye reglene vil bli vedtatt at de umiddelbart begynner å selge medlemskap basert på dem, men med angrefrist dersom forslaget ikke skulle bli vedtatt.

Miklagard-styrets pressemelding i sin helhet
Styret i Miklagard Golf AS ønsker fra 2014 å fjerne den «evigvarende» betalingsforpliktelsen som våre aksjonærer i praksis har i dag.

Nåværende ordning oppleves som negativ både for våre aksjonærer, klubben og selskapet. Norsk golfsport er tjent med en vesentlig større fleksibilitet. Forpliktelsen hindrer nyrekruttering og spillernes ønske om overgang mellom klubbene.

Overnevnte er bakgrunn for styrets forslag til generalforsamlingen i Miklagard Golf AS i mars 2014.

Gjeldende fra 1 november 2014 foreslås at aksjonærene får rett til å overlate sine aksjer til Miklagard Golfklubb. Aksjene overlates for kr 0,-.

Det foreslås at de som overleverer sine aksjer får en oppsigelsesperiode på to år. I disse to årene betales en av de kontingentene som til enhver tid er tilgjengelig for aksjonærer i Miklagard Golf AS. Forslaget er at vedkommende vil få spillerettigheter i de to oppsigelsesårene i henhold til kontingentklasse, men ingen aksjonærrettigheter. Aksjeeiere som velger å bruke aksje-exit vil ikke ha rett til å leie ut aksjen.

Styret og ledelsen tror dette forslaget vil være et godt bidrag i arbeidet for å normalisere golfmarkedet, og at det bidrar til en bedre rekruttering av nye medlemmer til golfsporten generelt og til Miklagard Golf.

Miklagard vil umiddelbart starte salget av nye medlemskap basert på forslaget til nye exit regler. Medlemskapene vil selges med reversjonsrett hvis generalforsamlingen ikke skulle vedta forslaget.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Club Car Championship at The Landings Golf & Athletic Club med Kristoffer Ventura ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.