Caroline Martens vil gjerne spille OL-golf i Rio 2016. Men satsingen koster. Et unikt safarilotteri skal hjelpe henne å oppfylle drømmen.
martens-g-r-nye-veier-i-sponsorjakten

EN HELDIG SPONSOR FÅR LUKSUSSAFARI: Caroline Martens trekker ut en heldig sponsor, som får reise på 5-stjerners luksussafari til Kenya.

martens-g-r-nye-veier-i-sponsorjakten

martens-g-r-nye-veier-i-sponsorjakten

martens-g-r-nye-veier-i-sponsorjakten


Caroline Martens har virkelig fått oppleve at det er tøft å livnære seg som profesjonell golfspiller.

Pengepremiene er lave på damenes europatour, og før denne sesongen mistet Caroline også de sponsorene hun hadde.

— Å få tak i sponsorer er kjempevanskelig, forteller hun til Golferen.no.

— Derfor tenkte jeg å prøve noe helt annet. Jeg fikk en ide, og jeg har aldri sett noen andre gjøre noe tilsvarende.

Vinn tre dager safari i Kenya

Carolines ide er å invitere norske golfere til å bli sponsorer med 500 kroner hver.

Dette gir også et lodd i Carolines eget safarilotteri, der førstepremien er tre dagers safari i berømte Maasai Mara i Kenya.

— Og få med at førstepremien inkluderer alt, altså reise og opphold i tillegg til den 5-stjerners safariopplevelsen, presiserer Caroline.

Som legger til at hennes eget besøk til Maasai Mara for to år siden er den mest fantastiske opplevelsen hun noen gang har hatt.

Vinneren offentliggjøres i november. Fram til da blir det i tillegg månedspremier med Callaway-produkter og håndlagde smykker fra Gulset. For å få vite mer om konkurransen og premiene, følg link nederst i artikkelen

Sesongåpner med VM

Caroline forteller at hun skal representere Norge sammen med Marianne Skarpord i den andre utgaven av World Ladies Championhip, som går av stabelen på Mission Hills Hainan i Kina 2. til 4. mars.

Dette blir også Carolines sesongåpning, og hun forteller at det aller meste av det golftekniske føles bra og stemmer. Bortsett fra puttingen.

— Ja, der må jeg bli bedre. Jeg må fokusere spesielt på det framover.

Hun har valgt putteguruen Nick Middleton, mannen bak Zen Golf, til å hjelpe seg å å bli bedre til å putte. Onsdag setter hun seg derfor på London-flyet for tre dagers intensivtrening hos engelskmannen.

Blir puttetreningen og samarbeidet en suksess, er alt på plass. Ja, bortsett fra dette med pengene da …

Les også:
Slik kan du vinne safari i Maasai Mara
Maasai Mara National Reserve

NB! I følge informasjon Golferen.no har mottatt i etterhånd, har Suzann Pettersen meldt sin interesse for å spille World Ladies Championship.

Dette for at Tutta skal kunne få nok LET-turneringer for å kunne delta på det europeiske Solheim Cup-laget i Colorado i august.

Det betyr i så fall at Caroline Martens dessverre ikke vil få plass i turneringen, og at Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord utgjør det norske laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.