David Duval ble i 2001 den første som vant en major med Nike-køller i bagen. Nå er han tilbake i stallen hos den amerikanske utstyrsgiganten.
david-duval-nok-en-gang-i-nike-stallen

DEN GANG HAN VAR HET: David Duval ble i 2001 tidenes første majorvinner med Nike-køller i bagen. Etter mange nedturerer er han igjen tilbake i Nike-stallen.

david-duval-nok-en-gang-i-nike-stallen

david-duval-nok-en-gang-i-nike-stallen

david-duval-nok-en-gang-i-nike-stallen


Etter seieren i The Open i 2001, historiens første majorturnering vunnet med Nike-køller, har karrieren til David Duval gått i bølger.

De siste tolv årene har bølgedalene vært flere enn bølgetoppene, men sakte har den tidligere verdenseneren spilt seg til PGA-kategori som gir plass i en del turneringer igjen.

Denne uken kan golffans glede seg til et hyggelig gjensyn: David Duval med Nikes velkjente Swoosh-merke når han gjøre sin sesongdebut i AT & T Pebble Beach National Pro-Am.

Dedikert Nike-fan

Duval har vært fan av Nike helt siden han første gang inngikk kontrakt med selskapet i 2001. En kontrakt som altså ga umiddelbar uttelling da han gikk til topps i The Open med ti under par på Royal Lytham & St. Annes Golf Club.

— Jeg kunne ikke vært gladere når jeg nok en gang blir Nike-utøver, sier Duval i en pressemelding fra Nike.

— Nike Golf har vært sterkt deltaktig i suksessen jeg har hatt karrieren. Jeg er glad for å gå tilbake til Swoosh, og fortsette min karriere med et merke som fokuserer på utvikling av innovative produkter.

Duval har vunnet 13 ganger på PGA Tour, inkludert 2001 Open Championship. Han har spilt tre ganger på USAs Presidents Cup-lag, to ganger på USAs Ryder Cup-lag, og har representert USA to ganger i VM for tomannslag.

Dette har Duval i bagen

Driver: Nike VR_S Covert 8,5-grader, nøytral, Diamana White-Board 73X-skaft
Fairwaywood: Nike VR Pro Limited Edition 3-wood/15-grader
Jernkøller: Nike VR Pro Blades (2-PW)
Wedger: Nike VR Pro 53-grader og 58-grader
Putter: Nike Method 006 prototype
Ball: Nike 20XI X
Sko: Nike Lunar Control
Klær: Nike Golf Tour Performance Collection

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.