Det er lite sannsynlig at DJ Trahan forsvarer tittelen i Bob Hope Chrysler Classic, skriver Fredrik Caspar Kracht, og hva synes vi egentlig om denne turneringens spilleform?
krachts-innspill

FREDRIK CASPAR KRACHT

Fredrik Caspar Kracht er golfkommentator og programleder i Viasat, og blogger om PGA-touren her på Golferen.no.

Gratulerer med dagen, Bob Hope Chrysler Classic! Denne uken er det duket for den 50. utgaven av PGA-turneringen.

Nytt av året er det at Arnold Palmer er vert. Noe av grunnen er selvfølgelig at de spiller på én av banene hans.

I fjor vant DJ Trahan, som dermed sikret sin andre seier i karrieren. Jeg tør påstå at det er usannsynlig at han forsvarer tittelen, selv om han har vist tidvis bra spill så langt denne sesongen.

Grunnen for nettopp denne påstanden?
Jo, hans manglende evne til å være jevn over en lengre periode. Han besitter mye talent, men han har enda til gode å få det helt store gjennombruddet.

Bob Hope Chrysler Classic strekker seg over fem dager, og har et felt som inneholder nærmest alt som kan krype og gå av mer eller mindre kjente amerikanere. For å presisere spilles altså en pro-am over fire av disse fem dagene. Kun den siste dagen spilles uten kjendiser.

Det er nok blandede følelser rundt en slik form for turnering. La oss si den sånn at om du er glad i å se “smørsangeren” Michael Bolton shanke, så er dette turneringen for deg. Hvis alt du ønsker å se er praktgolf, har du trolig mer å glede deg til senere i sesongen.

Misforstå ikke; slike turneringer er viktige og samler inn store beløp til veldedige saker, men tålmodigheten til spillerne settes virkelig på prøve.

Bob Hope Chrysler Classic sendes på Viasat denne uken – heldigvis uten altfor mange av kjendisene i tv-ruta. Så min oppfordring til dere er: Skru på tv’en og nyt fire fantastiske baner og god golf. Her på Golferen vil du kunne se videoklipp, som sendes i forkant av turneringen, så følg med!

Vi høres igjen i neste uke.

Fredrik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.