Golf-kommentator og programleder Fredrik Caspar Kracht i Viasat følger oss gjennom PGA-tourens sesong i 2009. Bli med på reisen!
krachts-innspill

FREDRIK CASPAR KRACHT

Hei!

Mitt navn er Fredrik Caspar Kracht, og jeg skal skrive noen ord her på Golferen.no i tiden fremover.

Mange av dere kjenner meg sikkert allerede som golfkommentator hos Viasat. Denne våren skal jeg, i tillegg til kommenteringen hos Viasat, også kommentere golfhøydepunkter her på Golferen.no. I tillegg vil dere kunne se eksklusive klipp fra programmet Gant Golf Travel, som i sin helhet sendes på kanalen Viasat Sport.

Jeg har vel det mange vil si er en mangslungen bakgrunn innen golf. Min spede golfbegynnelse startet en god tid før jeg i 1997 for alvor fikk utviklet golfinteressen på NTG, Norges Toppidrettsgymnas. Etter endt gymnas startet jeg som trener i Groruddalen Golfklubb før jeg tok pro-utdannelsen.

Høsten 2006 ble jeg engasjert som golfkommentator for Viasats sportskanaler, hvor jeg kommenterer primært PGA-touren, men også har en og annen kommentatorjobb i forbindelse med European Tour. I selskapet Interspons har jeg, i samarbeid med P4, ansvaret for P4 Golfen, en scrambleserie for den vanlige golferen. Mer info finnes på www.p4golfen.no.

I vinter har jeg jobbet med programserien Gant Golf Travel for Viasat Sport, som Golferen.no skal vise klipp fra. Dette er et reiseprogram som skal gå ukentlig på Viasat Sport fra 19. januar til midten av mai, og programinnholdet ligger litt i navnet.

I serien følger vi PGA-touren i USA og lager reportasjer fra banene og byen rundt. Samtidig som det vil være høydepunkter fra turneringen i fjor. Vi kan også by på konkurranser og annet interessant stoff.

I tillegg til videoklippene som vises, vil jeg på Golferen.no kommentere turneringene og banene som spilles, med de inntrykk vi fikk ved besøkene, byen rundt samt annet mer eller mindre interessant stoff.

Jeg håper du synes dette virker spennende, og at det kanskje kan bli lærerikt i tillegg.
God fornøyelse med Kracht`s Innspill. Håper du får glede av det som kommer.

Golfhilsen fra Fredrik.

Nei, nei … jeg holdt jo på å glemme noe av det viktigste – Vi er i gang!
Denne uken på PGA-touren spilles Sony Open på Hawaii – PGA-tourens andre turnering for året.
Nyt alle spillerne i sesongens første fulle startfelt (foruten Tiger riktignok). I fjor vant KJ Choi turneringen. Spennende blir det om han klarer å forsvare tittelen.

På europatouren spilles The Abu Dhabi Golf Championship Open, hvor Martin Kaymer vant i fjor, mens to av våre norske spillere, Peter Kaensche og Lars Petter Brovold deltar i Sunshine-tourens African Open. Mer om dette kan du lese i egen sak her på Golferen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.