TILBAKE PÅ LEOPARD CREEK: Espen Kofstad åpner sesongen på europatouren med Alfred Dunhill Championship for fjerde gang. Her på hull 15 på Leopard Creek under en treningsrunde før turneringen i 2014. Foto: Privat

Espen Kofstad er på plass i Marelane på grensen til Krugerparken i Sør-Afrika. I følge rapportene er europatourens eneste norske innslag i super form på alle måter før comebacket.
kofstad-i-knallform-f-r-s-r-afrika

PÅ PLASS I DUNHILL: Espen Kofstad spilte også Dunhill Championship på Leopard Creek i 2013-sesongen, der bildet er fra utslaget på hull 15 under treningsrunden. Den gangen endte det i delt 30.-plass.

— Ja, han er i svært god form. Og det på alle måter: Teknisk, fysisk, mentalt og sosialt, forteller hans trener Mark Davies til Golferen.no før Espen Kofstad gjør sitt comeback på europatouren etter delt tiendeplass i Q-School i november.

Les også: «Fy flate så deilig!»

De to har trent i innendørssenteret til Oslo Golfklubb i det siste fram til Kofstad søndag reiste til Sør-Afrika og Alfred Dunhill Championship på villmarksbanen Leopard Creek.

— Vi har bare trent på at han skal fortsette å gjøre det som det er meningen at han skal gjøre. Svingen hans er så bra at det ikke er nødvendig med noen justeringer, skryter Davis.

Vært forsiktig med innetreningen

— Det er så farlig å arbeide for mye innendørs, mener Davies.

Det er muligheten for skader fra harde matter, som bekymrer Kofstad-treneren.

— Men så lenge spiller og trener er oppmerksom på hvor grensen går, gir det likevel utbytte, forteller engelskmannen.

Dro rett på banen

— Da Espen kom fram i går (mandag) dro han direkte til banen, og fikk kjent på forholdene og slått en del slag. Han fortalte at det føltes veldig bra, fortsetter Davies.

Tirsdag spiller Kofstad treningsrunde. Onsdag kommer han til å benytte til rolig trening før alvoret starter torsdag.

— Espen kjenner banen fra tidligere, så han trenger ikke bruke så mye tid på å gjøre seg kjent med forholdene, som han måtte i debutsesongen (i 2013), avslutter Kofstad-trener Mark Davies.

Les også: Kofstad i knallform før Sør-Afrika

Se også: Livescoring fra Leopard Creek

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.