Bærumsspiller Caroline Westrup har fått plass i neste ukes LPGA Lotte Championship på Hawaii. Hun er gledesstrålende over å endelig få sin LPGA-debut.
klart-for-westrups-f-rste-lpga-start

JUBLER OVER LPGA-DEBUT: LPGA Lotte Championship på Hawaii 16. til 19. april blir Caroline Westrups første turnering på LPGA der hun kommer med på bakgrunn av sin ranking.

Neste ukes LPGA Lotte Championship blir Caroline Westrups første turnering på LPGA der hun kommer med på bakgrunn av rankingen.

Da 28-åringen kom med i US Women’s Open i fjor, og klarte cutten, hadde hun nemlig fått plass ved å bli nummer to i en av kvalikturneringene.

Les også: US Women’s Open – Westrups 59.-plass Norges beholdning

— Det er offisielt! Jeg spiller min første LPGA-turnering på Hawaii neste uke. Jeg er så glad for det, skriver hun på sin Facebook-profil tidlig onsdag morgen norsk tid.

Nytt sted, ny bane

— Jeg er så klart litt spent siden det er den første turneringen, men jeg skal bare gå ut som om det er en vanlig turnering. Jeg har spilt med mange av disse spillerne før, skriver Caroline til Golferen.no på SMS fra Florida.

Hun reiser til Hawaii på søndag, og det er en stat hun ikke har besøkt tidligere, så det blir en helt ny opplevelse.

— Men jeg føler at jeg har slått ballen bra i det siste, avslutter hun optimistisk.

Uvisst med Tutta

Det er usikkert om Caroline Westrup blir enslig norsk spiller i feltet på Ko Olina Golf Club 16. til 19. april.

Tittelforsvarer Suzann Pettersen står fortsatt på startlisten, men det er lite sannsynlig at hun blir frisk av ryggskaden innen neste uke.

Helt alene som norsktalede blir imidlertid Caroline Westrup ikke. Klubbkompis fra Bærum GK, Andreas Thorp, er også på banen. I kraft av sin gjerning som caddie for kjæresten Beatriz Recari …

Se også: Startliste LPGA Lotte Championship

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.