Alle med tilgang til en PC og en noenlunde brukbar datalinje kan se The Masters live. Og det uten å betale et eneste øre ekstra! SE TIDENE FOR DIREKTESENDINGENE.
se-the-masters-p--viaplay-no--og-det-gratis-

OGSÅ PÅ VIAPLAY.NO: Alle norske innbyggere kan få med seg hvem som jubler over seieren søndag kveld i den kanskje mest prestisjetunge majortuerneringen. The Masters vises på Viasat Sport (som også åpnes for Viasat Golf-abonnenter), SVT1 og Viaplay.no.

Mandag ble det kjent at Viasat viser The Masters på Viasat Sport, som åpnes for Viasat Golf-kundene under turneringen, og at nordmenn også kan se The Masters på SVT1.

Nå viser det seg at enda flere i Norge kan få settåårets golfhøydepunkt fra Augusta-banen i Georgia.

Hele The Masters vil nemlig være fritt tilgjengelig på nettjenesten Viaplay, med Per Haugsrud og Halvard Flatland bak mikrofonene.

Også onsdagens par-3-turnering vil bli vist fritt på viaplay.no. Det eneste du behøver å gjøre er å registrere en brukerprofil på viaplay.no, skriver Viasat i en pressemelding.

TV-tider

Onsdag 9. april: Visat Sport og Viaplay.no kl. 21.00 — 01.30 (par-3-turneringen)
Torsdag 10. april: Visat Sport og Viaplay.no kl. 21.00 — 00.30 og SVT1 22.50 — 01.30
Fredag 11. april: Visat Sport og Viaplay.no kl. 21.00 — 01.30 og SVT1 23.00 — 01.30
Lørdag 11. april: Visat Sport og Viaplay.no kl. 20.00 — 01.00 og SVT1 22.25 — 01.00
Søndag 12. april: Visat Sport og Viaplay.no kl. 20.00 — 01.00 og SVT1 22.35 — 01.00

Se også:
Viasat hjemmeside
SVT hjemmeside


Fra mandag:
The Masters vises på Viasat Sport og SVT1

Viasat viser The Masters på Viasat Sport, som åpnes for Viasat Golf-kundene under turneringen. Nordmenn kan også se The Masters på SVT1.

Viasat Golf-abonnenter får se The Masters på Viasat Sport

— I år vil The Masters bli vist på Viasat Sport, skriver Viasats informasjonssjef Øystein Hygen Christensen i en e-post til redaksjonen.

— Fordi enkelte av våre golfkunder kun har tilgang til Viasat Golf, har vi valgt å åpne Viasat Sport for alle Viasats golfkunder på vår egen plattform og tilbudt alle som distribuerer Viasat Golf å gjøre det samme for sine kunder.

— Årsaken til at Viasat Golf ikke har anledning til å vise The Masters er at kanalen er en felles europeisk kanal, og at man ikke har rettigheter til å vise The Masters i alle landene Viasat Golf er tilgjengelig, forklarer Hygen Christensen i e-posten til Golferen.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.