Sammen med putteren er kanskje wedger de mest personlige køllene vi har i bagen. 18. april kommer TaylorMade med sin nye Tour Preferred-modell. Den ser rå ut! SE VIDEO.
for-oss-som-elsker-wedger

TO SÅLER, TI LØFTEVINKLER: TaylorMade Toor Preferred kommer med to såletyper og løftevinkler fra 50 til 60 grader.

Med tiden lærer man seg å sette mer og mer pris på gode wedger. Og etter å ha hatt forskjellige modeller i bagen gjennom årene, trenger du nesten ikke prøve en ny modell for å finne ut om du kommer til å like den.

Vi som elsker wedger, «ser» umiddelbart om en ny modell kommer til å være bra eller ikke. TaylorMade Tour Preferred er en slik wedge.

Den ble første gang vist offentlig under PGA-turneringen Arnold Palmer Invitational på Bay Hill i slutten av mars.

«Som å skjære salat»

Som du vil se av videoen under, er TaylorMade-proffene overstrømmende. Og selv om de er godt betalt for å si nettopp det de sier, så sies det på en måte som gjør at vi tror dem.

For eksempel når Ken Duke sier at å slå med Tour Preferred er som å skjære salat, eller når TaylorMades tourdirektør Keith Sbarabaro påstår at det er den mest lettspilte wedgen noen gang fra TaylorMade.

Som vanlig er i golfbransjen, har selskapets tourspillere vært med gjennom utviklingsprosessen, og er nok en medvirkende årsak til Tour Preferreds klassiske utseende.

Mange valgmuligheter

Spillbarheten forsterkes gjennom et vell av valgmuligheter med to forskjellige såler: Classic med seks løftevinkler mellom 50 og 60 grader og ATV (for tøff rough) med fire vinkler mellom 54 og 60 grader.

Slagflaten har en overflate bygget opp av mengder av mikroelementer, som gir høyere ballhastighet og mer kontroll. Mens nye riller gir mer spinn.

Tour Preferred kommer altså i butikkene fra 18. april, og vi gleder oss til å også ta og føle på den …

Anbefalt utpris: Kr. 1095

Se også: TaylorMade hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.