Martens: — Har fått et høyere laveste nivå

Caroline Martens avsluttet Deloitte Ladies Open med tre under par, 70, og endte på delt 14.-plass. Et utvidet støtteapparatet bidro sterkt til karrierens nest beste resultat, mener hun.

martens----har-f-tt-et-h-yere-laveste-niv--


KARRIERENS NEST BESTE RESULTAT: Caroline Martens har en delt niendeplass fra ISPS Handa Ladies British Masters i 2012 som beste resultat på LET. Den delte 14.-plassen i Deloitte Ladies Open søndag er hennes nest beste plassering.

Caroline Martens startet siste runde av Deloitte Ladies Open i Amsterdam på delt 30.-plass. Etter sju hull så det ikke så lyst ut med to bogeyer på kortet.

På de siste elleve hullene satte imidlertid 28-åringen inn turboen med fem birdier for tre under par, 70, for dagen og -1 totalt.

— Hva var oppskriften?
— Mye trening på de riktige tingene. Og tro på at jeg gjør det riktige, sier Martens til Golferen.no, og fortsetter:

— Forberedelsene jeg har gjort med Darren (Webster Clarke), Jon (Karlsen) og Cecilie (Ystenes) har også vært veldig bra og viktige.

— Jeg har gjort mye bra lenge, men en del deler av spillet komplimenterer hverandre bedre nå. Jeg slår ballen veldig bra og jeg gjør veldig få feil så det hjelper jo på, sier hun.

Og avslutter med et rungende «Ja!» på vårt spørsmål om det er riktig å konkludere med at hun har fått et høyere laveste nivå.

Feltets andre norske deltaker, Marianne Skarpnord, slet søndag. Moss og Rygge-spilleren kom inn på tre over par, 76, for dagen og +4 totalt på delt 40.-plass. Hjemmefavoritt Christel Bolejon vant turneringen med fire slag på -10.

Se også: Resultater fra Amsterdam

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: The American Express  med Kristoffer Ventura (21.-24. januar)

  PGA Tour: Farmers Insurance Open Pre-Qualifying med Mats Ege (19. januar)

  European Tour: Abu Dhabi HSBC Championship  (21.-24. januar)

  LPGA: Diamond Resorts Tournament of Champions Presented by IOA  (21.-24. januar)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×