I kø for å kjøpe golfutstyr

Allerede før Oslo golfklubbs bruktmarked åpnet klokken 10 lørdag 26. april, var det kø av folk som ønsket å sikre seg de beste godbitene. Mange hundre var innom før dørene stengte lørdag ettermiddag.

i-k--for---kj-pe-golfutstyr


BUGNET AV GOLFUTSTYR: Interessen var upåklagelig da Oslo GKs store bruktmarked ble arrangert 26. april. Det var mye bra å få kjøpt.

i-k--for---kj-pe-golfutstyr


«DENNE SKAL DU HA!» Mangeårig ildsjel i Oslo GK, Inge Fjeldstad, studerer noen av golfkøllene som var til salgs. Og det var mye som holdt høy kvalitet.

i-k--for---kj-pe-golfutstyr


KJENIDSFAKTOR: Blant ivrige kunder observerte vår årvåkne fotograf blant andre Nytt på nytts Jon Almås.

i-k--for---kj-pe-golfutstyr


ANLEDNING TIL Å PRØVE: Bruktmarkedet var i år flyttet fra golfklubbens parkeringsplass til området ved drivingrangen. Det gjorde det enkelt for kundene å teste før han eller hun bestemte seg for å kjøpe.

Allerede før Oslo golfklubbs bruktmarked åpnet klokken 10 lørdag 26. april, var det kø av folk som ønsket å sikre seg de beste godbitene. Mange hundre var innom før dørene stengte lørdag ettermiddag.

— Dette har vært en stor suksess. Gjennom hele dagen har folk vært innom og handlet flott brukt utstyr, siteres leder for junioravdelingen i Oslo Golfklubb, Jonne Skajem i en e-post til redaksjonen.

— Ut fra interessen for vårt bruktmarked, vil det bli spilt mye golf denne sesongen, legger han til.

Skajem berømmer komiteen som i flere måneder har arbeidet for en god avvikling av bruktmarkedet, som ble arrangert for femte gang på Bogstad.

Les også: Vårens morsomste eventyr

— I år hadde vi valgt å legge bruktmarkedet til samme tidsrom som klubbens dugnad, og det tror jeg var en klok beslutning, sier han.

Det var mye utstyr som var levert inn for salg, og det aller meste ble solgt.

— Nå er det ikke mye igjen, og det er bra, sier prosjektleder for bruktmarkedet, Martin Daun, og ser utover lokalene som timer tidligere bugnet av flott golfutstyr.

Overskuddet til juniorene

Det endelige regnskapet for markedet er ikke klart i skrivende stund.

I e-posten fra Oslo Golfklubb legges det imidlertid ikke skjul på det blir snakk om et fint overskudd, som uavkortet går til juniorvirksomheten i klubben.

Markedet blir dermed et viktig bidrag for å få økonomien til å gå rundt i en klubb som hvert år satser betydelig på juniorvirksomheten, og er stolt over å ha mer enn 250 barn og unge i trening.

— Jeg tror ikke det er mange golfklubber i Norge som har en like stor og aktiv junioravdeling som vår, avslutter en fornøyd juniorleder, Jonne Skajem.

Se også: Oslo GK hjemmeside

Kommentarer

TAGS:

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.