Én stykke bagasje er alltid inkludert hos SAS. Nå fjerner selskapet størrelsesbegrensningen slik at du kan godt la golfbagen være den ene bagasjen som er inkludert i billettprisen.
sas-tar-med-golfbagen-gratis

FORENKLER REGLENE: SAS endrer bagasjereglene ved å blant annet fjerne størrelsesbegrensningene. Det gjør at om du klarer å pakke det du trenger for golfturen i golfbagen og håndbagasjen, og er innenfor vektrgensene på hneholfsvis 23 og 8 kilo, så slipper du å betale noe ekstra.

— Vi har nettopp offentliggjort at vi endrer våre bagasjeregler ganske radikalt, skriver pressekontakt Tormod Sandstø i SAS i en e-post til Golferen.no.

Ett kolli er alltid inkludert hos SAS, men nå gjør selskapet det både billigere og enklere får den som skal ha med mer enn dette.

— Og spesielt hvis det er sportsutstyr som golf, ski, sykkel og så videre, fortsetter Sandstø.

Ta med hva du vil

— Kort fortalt så innfører vi nå et Ta med hva du vil-konsept, så lenge man er innenfor vekt, forteller Sandstø videre, og legger til at alt som heter størrelsesbegrensning er borte så lenge bagasjen går inn gjennom lastedøren på flyet.

Det betyr at dersom du kan pakke det du trenger til turen i golfbagen og i håndbagasjen, og de er innenfor vektbegrensningene på henholdsvis 23 og 8 kilo, så er bagasjen inkludert i billettprisen.

— Men ikke minst kutter vi prisene ganske mye om man trenger å ha med kolli nummer to. Vi fjerner rett og slett spesialregler og restriksjoner, og skiller ikke mellom sportsutstyr eller vanlig koffert, oppsummerer pressekontakt Tormod Sandstø i SAS.

Mer informasjon: SAS hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.