Ola Kristian Dille er ansatt som daglig leder i Kragerø Golf AS. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Kragerø Bolig- og Byggelag.
har-f-tt-ny-daglig-leder

OLE KRISTIAN DILLE

Kragerø Golfs nettside skriver at Ola Kristian Dille er utdannet sivilagronom fra Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (tidligere Norges Landbrukshøgskole).

Han har tidligere erfaring fra landbruksforvaltningen, hvor han har arbeidet med kontroll av såvarer og var daglig leder for Kimen Såvarelaboratoriet AS før han flyttet til Kragerø for fem år siden.

I en kort periode var han også fagsjef for grøntanlegg i Felleskjøpet AGRI.

Den nye daglig lederen har vært styremedlem i Kragerø Golfklubb i to år og har vært med i turneringskomiteen i tre år, det siste året som leder, skriver Kragerø Golf.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben i Kragerø Golf AS og til å være med å videreutvikle golfanlegget og skape den gode golfopplevelsen som gjøre at både medlemmer og gjestespillere trives på banen vår, sier Dille til nettstedet.

– Selv om golf nå går over fra å være hobby til å bli jobb, håper jeg fortsatt på å få spilt en del runder på banen, fortsetter han, og legger til han håper å være på plass i stillingen i begynnelsen av mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.