47 medlemmer av Solastranden Golfklubb trosset kulden og la ut på 18 hull nissegolf på hjemmebanen forleden. Det ble en trivelig dag for rogalendingene.

— Dette er ganske internt og lokalt i grunnen, men viser at norske golfere ikke er redde for noen kuldegrader. Så kanskje det kan glede deres lesere å se hvordan vi har det her, skriver Egil Reimers i Solastranden GK i en epost til redaksjonen.

Og visst er det morsomt å se hvordan golfere i landets mest tempererte område utnytter så godt som alle årets måneder til golfspill.

golfere nissegolf utslag
RIMFROST: Kulden gjorde nissegolfen til en vakker forestilling. Foto: Solastranden GK

På grunn av begrenset plass for grøtserveringen i Klubbstovå i Solastrandens klubbhus var det satt begrensning på 40 deltakere i årets nissegolf.

47 golfere til start

Men da det ble solid overtegning med 47 deltakere klarte seniorkomiteen å få plass til alle. Og faktisk fikk visst alle sitteplass, rapporteres det på Solastrandens hjemmeside. Som også konstaterer at det gamle ordtaket Der det hjerterom er det husrom er bevist nok en gang.

golferen nissegolf
PLASS TIL ALLE: Egentlig var det bare plass til 40 spillere til grøt etter turneringen. Men alle 47 deltakere fikk plass. Og alle fikk sitte. Foto: Solastranden GK