Foto: Privat / Instagram

Ventura snudde spillet

På Korn Ferry-touren spilte Kristoffer Ventura seg inn til en respektabel 27. plass i The Bahamas Great Abaco Classic på The Abaco Club. I sesongåpningen uken før, også det på Bahamas, misset Ventura cutten.

Etter første runde, som startet søndag 21. januar, så det ut som om det skulle bli nok en misset cut for Ventura. Med fire bogeys, en dobbel og en trippel på siste, var det ikke mye en enslig birdie klarte å pynte på scorekortet den dagen. 9 over par.

Men andre dag ble den sørgelige trenden snudd fullstendig, med en plettfri runde på 6 under par. Med +3 var Ventura akkurat innenfor cut-grensen.

Med 3 under tirsdagen og onsdagen avsluttet Ventura turneringen på par, og spilte seg dermed inn til en nokså respektabel i 27. plass i feltet som talte 128 spillere.

DP World Tour: Kofstad og Johannesen misset cut

Med henholdsvis +2 og +5 var både Espen Kofstad og Kristian Krogh Johannesen dessverre ute av det før helgespillet i Ras Al Khaimah Championship like nord for Dubai. Rasmus Højgaard (Danmark) og Manuel Elvira (Spania) leder halvveis på 14 under par. Cut-grensen gikk på -3.

LPGA: Celine Borge

Celine Borge kjempet iherdig gjennom andre runden for å komme seg over cut-grensen på +1, i det som var hennes første turnering for sesongen. Det ble et fargerikt score-kort som resulterte i par for andre-dagen, og dermed utenfor cut-grensen med 3 slag over par.