Celine Borge, tredje slag på hull 18, under første runde av Amundi Evian Championship , på Evian Resort Golf Club, 27. juli 2023. (Foto av Stuart Franklin/Getty Images, med tillatelse via LPGA)

Celine Borge skal straks slå ut på sin andre sesong på LPGA, etter en mer enn godkjent første sesong.

Borge imponerte tidlig i debut-sesongen på LPGA, med to top-20-plasseringer i de tre første turneringene.

Midt i juli tok hun en tredje plass, i lagturneringen Dow Great Lakes Bay Invitational, hvor hun spilte sammen med tyske Polly Mack.

Og bare uken etter kom høydepunktet med en delt tredje plass i major-turneringen The Amundi Evian Championship.

Halvveis i sesongen så det ut til at Borge var på full fart opp og frem. Men siste halvdel ble skuffende. Etter å ha blitt litt slått ut av koronavirus tidlig i august, som Norsk Golf skrev om, slet hun med å finne formen igjen, og hadde 3 missede cuter på rad i september.

Vil ble bedre

I siste intervju med Norsk Golf, som besøkte Borge under sesongoppkjøringen i Spania, uttrykte Borge at hun vurderer debut-sesongen på LPGA til en 6 av 10. Videre uttrykte hun et ønske om å forbedre seg.

– Det er ikke tanken på turneringsseire som motiverer eller driver meg. Det er først og fremst det å bli bedre, utvikle meg.” fortalte hun til Norsk Golf.

Slår ut tidlig torsdag på banen hun holder rekorden

Tidlig (13:36 norsk tid) torsdag 25. august starter Celine Borge sin andre sesong på LPGA, i det hun slår ut på hull 10 på Bradenton Country Club, Florida, i turneringen LPGA Drive On Championship.

Da Borge spilte her i fjor tangerte hun score-rekorden for turnering, med 63 slag.

Turneringen kan følges live på Viaplay.