Flere enn Tiger som sliter

Tiger Woods kommer kanskje tilbake til The Open i sommer. Phil Mickelson har også skadeproblemer. Også mange europeere har det tøft på PGA Tour. Se listen over de ti spillerne som sliter mest.

flere-enn-tiger-som-sliter


SLITER I 2014: Phil Mickelson, som blant annet sliter med leddgikt, har slitt i 2014.sesongen, og har ikke en eneste topp-10-plassering. Men, som listen viser, er det ikke han som sliter mest på PGA Tour 2014.

Det amerikanske nettstedet Bleacher Report har rangert de ti største skuffelsene så langt denne PGA Tour-sesongen.

10: Nick Watney, 115 på FedEx-rankingen

Nick Watney havner normalt i topp-10, men har etter ni turneringer bare én topp-25-plassering å vise til i år. Liksom Woods sliter han med ryggen.

9: Rickie Fowler sliter med svingendringer

Rickie Fowler har skiftet til Butch Harmon som trener etter at hans tidligere trener, Barry McDonnell, døde. Etter tre missede cutter ble det en delt tredjeplass i WGC-Accenture Match Play. Siden har det vært mye opp og ned, men delt femteplass i The Masters lar seg absolutt høre.

8: Ernie Els med fire missede cutter

Sesongen har ikke vært optimal så langt for The Open-vinneren fra 2012, Ernie Els. Han har falt til 44.-plass på verdensrankingen, og 44-åringen har misset cutten fire ganger i år.

7: Hunter Mahan, 50 på FedEx-rankingen

Etter en bra sesongstart med fire topp-10-plasseringer har de to siste månedene vært tyngre for Mahan. Han er på 50.-plass på rankingen til FedEx Cup, nummer 35 i verden, og er heller ikke blant de sikre på Ryder Cup-rankingen før høstens duell på Gleneagles.

6: Louis Oosthuizen med tre missede cutter

Mannen kjent for å ha kanskje den beste svingen på touren har hatt problemer med å finne igjen formen etter to måneders skadeavbrekk i fjorårssesongen. Han har bare spilt sju turneringer i år, har misset tre cutter, og har delt femteplass i WGC-Accenture Match Play som best.

5: Brandt Snedeker, 93 på FedEx-rankingen

Vinneren av FedEx Cup i 2012, og fast inventar på de siste Presidents Cup- og Ryder Cup-lagene, Brandt Snedeker, har kun én topp-10 på sine tolv starter i år.

4: Henrik Stenson med langsom start i år

Fjorårets dobbeltriumf i FedEx Cup og Race to Dubai kostet Henrik Stenson mye krefter, og det kan se ut til at han fortsatt lider av det ved innledningen av 2014. Han har delt femteplass i Arnold Palmer Invitational som eneste topp-10 så langt.

3: Lee Westwood uten PGA-seier siden 2010

Sist Lee Westwood vant på PGA Tour var i St. Jude Classic i 2010. Etter 22 uker som verdensener i 2010/2011 er han nå på 30.-plass på verdensrankingen, og har én topp-10 og to missede cutter i år.

2: Phil Mickelson uten topp-10-plassering

Mens det for Tiger Woods er snakk om et prolaps, er Phil Mickelsons problemer mer sammensatt, og han trenger å ta en pause fra golfen. Det etter ni starter i år uten en eneste topp-10 og to missede cutter. Dråpen som fikk begeret til å renne over kom i The Master på Augusta, der Mickelson misset cutten etter å klart 16 cutter på rad.

1: Rory McIlroy har ikke vunnet på PGA Tour siden 2012

Mens andre ungdommer som Seung-Yul Noh, Patrick Reed og Harris English rasker til seg seiere, har ikke Rory McIlroy vunnet på PGA-touren siden 2012. Han har falt fra førsteplassen på verdensrankingen til tiendeplassen. Men det er kanskje likevel urettferdig å plassere ham på listen, konstaterer Bleacher Report, ikke uten en viss selvransakelse.

Les også: Hele artikkelen på Bleacher Report

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.