Skiforbundets ønske om å hjelpe andre nasjoner å bli gode viser hvor riktig golfpresidentens medieutspill før Ski-VM var, fastslår Atle Øi.
-em-atle--i---em---br-nsf-beviser-at-finn-h--har-rett

Atle Øi (50) er tidligere markedssjef i NGF, har utgitt diktsamlingen «Fredager på Face» og skriver kommentarer på Golferen.no.

Etter VM i Falun skal Norges Skiforbund nå bruke ressurser på å få andre land opp på et høyere nivå. Det for å holde den internasjonale interessen for langrenn oppe.

Nordmennene blir for suverene. Norge skal derfor først bruke midler på å rykke i fra våre konkurrenter. For så å bruke penger på at konkurrentene skal ta oss igjen …

Skisporten har selvsagt fokus på seg og sitt. Men sett i et litt større perspektiv er dette gode argumenter for Finn H. Andreassen sitt utspill om at det er tid for å tenke annerledes i forhold til pengefordelingen i norsk idrett.

Se også: Dere sitter bak nedrullede gardiner!

Jeg tror for eksempel ikke Sør-Korea, av redsel for at vi skal miste motet her hjemme på berget når Tutta på et eller annet tidspunkt legger opp, har store planer om å hjelpe Norge med vår manglende rekruttering innen kvinnegolf.

Norge er et lite land med klimatiske utfordringer. Med begrensede midler vil jeg tro at det finnes smartere bruk av ressursene enn å dra konkurrentene opp motbakkene.

Merkelig at Norges skiforbund ikke ser at de med sitt utspill setter to streker under svaret på det Finn H. Andreassen satte søkelyset på for noen uker siden.

Viser ikke skiforbundets forslag om å sponse andre nasjoners langrennslag at Finn H. Andreassen hadde fullstendig rett i sin kritikk før Ski-VM? Send din kommentar på mail til redaksjonen på tips@golferen.no eller legg den på Golferens Facebook-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.