Atle Øi: NSF beviser at Finn H. har rett

Skiforbundets ønske om å hjelpe andre nasjoner å bli gode viser hvor riktig golfpresidentens medieutspill før Ski-VM var, fastslår Atle Øi.

-em-atle--i---em---br-nsf-beviser-at-finn-h--har-rett

Atle Øi (50) er tidligere markedssjef i NGF, har utgitt diktsamlingen «Fredager på Face» og skriver kommentarer på Golferen.no.

Etter VM i Falun skal Norges Skiforbund nå bruke ressurser på å få andre land opp på et høyere nivå. Det for å holde den internasjonale interessen for langrenn oppe.

Nordmennene blir for suverene. Norge skal derfor først bruke midler på å rykke i fra våre konkurrenter. For så å bruke penger på at konkurrentene skal ta oss igjen …

Skisporten har selvsagt fokus på seg og sitt. Men sett i et litt større perspektiv er dette gode argumenter for Finn H. Andreassen sitt utspill om at det er tid for å tenke annerledes i forhold til pengefordelingen i norsk idrett.

Se også: Dere sitter bak nedrullede gardiner!

Jeg tror for eksempel ikke Sør-Korea, av redsel for at vi skal miste motet her hjemme på berget når Tutta på et eller annet tidspunkt legger opp, har store planer om å hjelpe Norge med vår manglende rekruttering innen kvinnegolf.

Norge er et lite land med klimatiske utfordringer. Med begrensede midler vil jeg tro at det finnes smartere bruk av ressursene enn å dra konkurrentene opp motbakkene.

Merkelig at Norges skiforbund ikke ser at de med sitt utspill setter to streker under svaret på det Finn H. Andreassen satte søkelyset på for noen uker siden.

Viser ikke skiforbundets forslag om å sponse andre nasjoners langrennslag at Finn H. Andreassen hadde fullstendig rett i sin kritikk før Ski-VM? Send din kommentar på mail til redaksjonen på tips@golferen.no eller legg den på Golferens Facebook-side.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  Travelers Championship   (23. -26. juni)

  Korn Ferry Tour:  Live and Work in Maine Open  med Kristoffer Ventura (23. -26. juni)

  PGA Tour LatinoAmerica:  Bupa Tour Championship  med Andreas Halvorsen (23. -26. juni)

   DP World Tour: BMW International Open med Espen Kofstad  (23. -26. juni)

  Challenge Tour:  Blot Open de Bretagne  med Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (23. -26. juni)

  Euro Pro Tour:  The Bendac Championship  med Mikkel Antonsen (22. -24. juni)

  Ladies European Tour: : Czech Ladies Open  med Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forslan ((24. -26. juni)

  LET Acess Seris: Golfvlandern Letas Trophy med Tina Mazaarino, Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,   , Stina Resen og Celine Karlung  (23. -25. juni)

  Nordic League: UNICEF Championship  med tre nordmenn ( 22. -24. juni)

  LPGA:KPMG Women’s PGAChampionship   (23. -26 juni)

  Epson Tour: Iskabd Resort ChampionshipLPGA  med Celine Borge (24. -26 juni)

  Amatør: Jr NM Match Oppegård  19. -21. juni)

  Amatør: European Amateur Championship  med Bård Bjørnevik Skogen, Carl Didrik Meen Fosaas, Rune Bøkeid, Michael Alexander Mjaaseth og Mats Ege 22. -25. juni)

  Amatør: The Women’s Amateur Championship  med Vilde Marie Nystrøm, Anna Cathrine Krekling, Celine Brovold Sanne, Silje Torvund Ohma og Emilie Øverås 20. -25. juni)

  Junior: Icelandic Junior Midnight Challenge  med Johannes Sebastian Forsenius Larsen 26. -29. juni)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×