Dustin Johnson annonserte i en pressemelding torsdag at han tar pause fra golfen en stund. Antageligvis er den langtslående, amerikanske golferens problemer utenfor banen er større enn antatt.
dustin-johnson-angivelig-suspendert-for-kokain

TATT FOR TREDJE GANG: I følge kilder Golf.com har snakket med har Dustin Johnson for tredje gang i karriereren avlagt positiv narkotikaprøve, og er nå suspendert av PGA Tour i seks måneder.

I torsdagens pressemelding oppga Johnson at det var personlige grunner som lå bak beslutningen om å ta en pause fra turneringsgolf.

I følge Michael Bamberger og Michael Walker i Golf.com, har han imidlertid blitt suspendert av PGA Tour i seks måneder etter at en narkotikatest viste spor av kokain.

I følge deres kilde har Johnson testet positivt på narkotika tre ganger: For marihuana i 2009 og kokain i 2012 og 2014. Han ble suspendert også for testen i 2012, men den ble aldri offentliggjort.

I følge PGA-tourens bestemmelser kreves det nemlig ikke at disiplinæraksjoner mot spillere som har brukt såkalte recreational drugs offentliggjøres.

Bamberger og Walker oppgir at PGA-touren ikke vil kommentere påstandene, og at Johnsons advokat benekter kildens ekthet.

I en kort uttalelse ønsker PGA-touren Johnson god bedring og ser fram til hans retur til touren.

På direkte spørsmål om Johnsons positive narkotikatest, svarer Ty Votaw, nestsjef i PGA Tour, at touren ikke har ytterligere kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.