Foto: Ping

Europatouren startet opp 2021 med Abu Dhabi HSBC Championship. En av det siste årets store formspillere, engelskmannen Tyrrell Hatton, tok en klar fireslagsseier på -18. Australias Jason Scrivener kapret andreplassen, ett slag foran Rory McIlroy.

Det ble med andre ord litt av en start på den nye utstyrsavtalen, som Ping signerte med årets første vinner i forrige uke.

Med seieren i Abu Dhabi HSBC Championship klatret 29-åringen fra High Wycombe i Buckinghamshire nord for London, fire plasseringer til femeplass på den offisielle verdensrankingen, World Golf Ranking

Hatton karakteriseres som «en spiller som kan konkurrere mot alle, overalt», og kan nå skilte med seks europatour-seiere samt én på PGA Tour da han i mars i fjor tok gikk til topps i Arnold Palmer Invitational

Hatton har fire Topp 10-plasseringer i majorturneringer, og var en del av Europas vinnerlag i Paris i 2018-utgaven av Ryder Cup.

Dette har årets første vinner i bagen

Driver: Ping G425 LST (9° @ 8.1°, Mitsubishi Diamana RF 60-TX-skaft

Fairwaywooder: Ping G425 LST (3 @ 15.7°) og Ping G425 Max (7 @ 20.5°, Graphite Design Tour AD TP 8X-skaft

Jernkøller: Ping i210 4-PW, Nippon Modus 3 Tour 120-skaft

Wedges: Ping Glide Forged (50°), Titleist Vokey Design SM8 Raw (54°, 60°, all True Temper Dynamic Gold Tour Issue X100 shafts)

Putter: Ping Vault Oslo

Ball: Titleist Pro V1x

Hanske: FootJoy Pure Touch

Bekledning: Adidas

Sko: Adidas