Callaway går for mer høyde, mer spinn og mer lengde med sine tre nye ballmodeller.

Modellene heter henholdsvis ERC Soft, Supersoft og Supersoft Max. De to sistnevnte vil være tilgjengelig i europeiske golfbutikker fra 4. februar mens ERC Soft kommer i midten av mars, skriver Callaway i lanseringens pressemelding.

Ballene er utviklet med middelgolferne i tankene. Altså alle oss som må karre oss rundt med lav til middelshøy svinghastighet.

ERC Soft er en tredelt ball som skal kombinere lang ballbane med følelse og kontroll. Lengde-egenskapene kommer best til sin rett for dem som klarer å slå ballen med høy utgangsvinkel uten for mye spinn. ERC Soft har Callaways Triple Track siktesystem med tre parallelle linjer.

Supersoft har vært på markedet i fire år, og kommer nå i en oppgradering med nytt skall. Supersoft blir fortsatt en ball som går langt på utslagene og fairwayslagene samtidig som den føles myk i nærspillet.

Supersoft Max er en nyutviklet ball som kommer i seks farger, og er en anelse større enn andre baller (men holder seg fortsatt innenfor regelverket). Størrelsen gir mindre sidespinn, noe som retter ut slagene.

Prisene per dusin oppgis å ligge rundt h280 kroner for Supersoft og Supersoft MAX, mens ERC Soft vil koste rundt 500 kroner.

SEKS FARGER; Supersoft kommer som hvit, gul, grønn, rosa, orange og rød. Alle foto: Callaway

Se også: Callaway hjemmeside