Foto: Ping

Engelskmannen Tyrrell Hatton, som kan vise til en rekke seiere og andre topplasseringer de siste månedene, har fornyet sin kontrakt med Ping. Detaljene i avtalen er ikke offentliggjort.

I en pressemelding i forbindelse med forlengingen av utstyrsavtalen med Tyrrell Hatton, berømmer Ping Hattons konkurransevilje og målbevisste innstilling. Selskapet betegner 29-åringen som «en spiller som kan konkurrere mot alle, overalt».

Hatton har vunnet seks ganger siden 2016, og har klatret til niendeplass på den offisielle verdensrankingen, World Golf Ranking.

Etter stor suksess på European Tour tok han med seg den toppformen til USA, der han i mars i fjor tok sin første seier på PGA Tour i Arnold Palmer Invitational

I tillegg til seieren på PGA Tour har Hatton fem europatour-triumfer. Senest i oktober 2020 da han vant tourens flaggskip-turnering BMW PGA Championship på Wentworth.

Hatton kan også skilte med fire Topp 10-plasseringer i majorturneringer, og var en del av Europas vinnerlag i Paris i 2018-utgaven av Ryder Cup.

Han uttaler at han er svært fornøyd med å videreføre sitt mangeårige samarbeid med Ping.

— Jeg er svært komfortabel med personene hos Ping og med selskapets køller, fra tee til green. Det gir meg trygghet og visshet om at jeg alltid er i posisjon til å spille min beste golf.

Tyrrell Hatton i pressemelding fra Ping