Aronsen kunne cruise inn til andresteget

Etter ni hull av finalerunden på Golf & Country Club Fleesensee var Christian Aronsen fem under par for dagen, og ante at det ville gå veien å komme seg videre til andresteget.

aronsen-kunne-cruise-inn-til-andresteget


KUNNE CRUISE INN: De siste ni hullene av Q-Schools førstesteg på Golf & Country Club Fleesensee ble nesten en formalitet for Christian Aronsen.

aronsen-kunne-cruise-inn-til-andresteget


FORNØYD: Etter fire over par på turneringens første ni hull gikk Christian Aronsen de resteende 63 hullene på 14 under par på Golf & Country Club Fleesensee.

aronsen-kunne-cruise-inn-til-andresteget


CHRISTIAN ARONSEN:
Født:
29. november 1976
Sivilstatus: Samboer, to barn
Klubb: Miklagard GK
Ble profesjonell: 1998
Karriere: Er på Q-School for niende gang, og femte gang i andresteget. Har to ganger komme til finalesteget. Har fem seire på Nordic League. Endte som nummer 21 på Nordic League-rankingen i 2012 (12.051 euro), med én seier i Ecco Spanish Open og tredjeplass i Sydbank Masters beste resultater. Beste plassering i 2013 er delt 13.-plass i Nordea Challenge på Miklagard.

aronsen-kunne-cruise-inn-til-andrestegetEtter den første av fire runder en times tid sør for Rostock i gamle DDR var det lite som tydet på at Christian Aronsen ville bli blant de 24 som gikk videre.

Miklagard-spilleren kom inn på to over par, 74, og var godt nede på resultatlisten.

— Jeg gikk de første ni hullene på +4, og 14 under på de siste 63 hullene, gliser Aronsen hjemme på Lambertseter i Oslo lørdag formiddag.

Da har Miklagard-spilleren fått sove godt ut etter en ti-timers bil- og fergetur fra Tyskland med hjemkomst klokken 1 natt til lørdag.

— De første ni hullene av åpningsrunden skyldes nok litt nerver. Resten av turneringen spilte jeg som jeg har gjort hele sesongen, oppsummerer Aronsen.

Cruiset inn

— Jeg var fem under etter ni hull av finalerunden, og forstod at jeg ville gå videre med det, sier Aronsen.

— Så da begynte jeg å tenke: Skulle jeg spille safe, eller følge min vanlige strategi?

— Jeg bestemte meg for å fortsette med den opprinnelige planen, som gikk ut på å være aggressiv og bruke driver på hvert hull, fortsetter 37-åringen.

Valget ga to birdier til, og selv ikke en bogey på hull 17 kunne ødelegge dagen.

— Nei, da jeg var sju under etter 16 hull var jeg sikker på at selv to dobbeltbogeyer ville bringe meg videre, så bogeyen på hull 16 stresset meg ikke.

Førstesteget endte i delt tolvteplass med -10 etter fem birdier, én eagle og én bogey og seks under par 66 i siste runde.

Andresteget spilles 2. til 5. november på fire steder i Spania, og fram til det står finalene i Nordic League og deretter trening fram mot andresteget på Aronsens program.

Det blir femte gang 36-åringen spiller i andresteget. To ganger har han spilt finalesteget, senest i fjor, da han misset cutten og ble delt 151.

Se også: Resultater fra Flesensee

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.