Knut Børsheim fulgte opp den glimrende åpningen av Kazakhstan Open med sju bogeyer og én trippelbogey, og føk rett ut på 101.-plass med +6. Heller ikke Eirik Tage Johansen klarte cutten.
huff--huff--huff-b-oslash-rsheim-

RETT UT AV TURNERINGEN: Knut Børsheims aggressive spillestil kostet gar dyrt i andrerunden med 82 slag i Kazakhstan Open i Nurtau Golf Club i Almaty Oblast.

huff--huff--huff-b-oslash-rsheim-

huff--huff--huff-b-oslash-rsheim-

Turnering: Kazakhstan Open
Dato: 19. — 22. september
Bane: Nurtau Golf Club, Almaty Oblast, Kazakhstan, par 72, 6708 meter
Premiepott: 3.1 millioner kroner, hvorav 502.000 til vinneren
Tittelforsvarer: Scott Henry
Norske deltakere: Knut Børsheim og Eirik Tage Johansen

huff--huff--huff-b-oslash-rsheim-


Etter fire birdier, én eagle og to bogeyer fredag lå Knut Børshim på delt sjetteplass etter dag én.

Fredag ble det ikke en eneste birdie på kortet. Med 82 slag på kortet tangerte han karrierverste fra Chellenge de Madrid i april.

Mens Børsheim endte fem slag over cutgrensen, var Eirik Tage Johansen tre slag unna etter to 74-runder. Australieren Scott Arnold leder på -10, ett slag foran Jeppe Huldahl fra Danmark.

Se også: Livescoring fra Almaty

Runde 1:
Godt å være tilbake for Børsheim

Sist han spilte Kazakhstan Open var Knut Børsheim svært nær ved å vinne. Nå er han tilbake, to år etter, og trives med turneringen og banen. Det synes på scoren!

— Banen passer spillet mitt litt bedre, sier Børsheim til europatouren om åpningsrunden på fire under par, 68, i tremillionersturneringen.

— Jeg klarer lett å få ballen ut av røffen, som gjør at jeg bare kan bombe på alt jeg klarer fra tee.

Børsheim er ikke fullt så fornøyd med puttingen, og synes ikke han satte mange putter.

— Men pinnene var veldig tøffe. Det føltes som om alle (puttene) var sju til fem meter, og med mye brake, så man var fornøyd bare med å gi dem en god rull, fortsetter Fana-spilleren.

Mange greentreff

— Jeg spilte veldig solid, treffer mange greener og gjorde det bra på par-5-hullene bortsett fra det 17., hvor jeg dessverre gjorde par, forsetter Børsheim oppsummeringen.

— Jeg satte en veldig lang putt på hull 10 for eagle etter femmerwood midt i banen fra utslaget og et fint femmerjern til greenen.

Etter fire birdier, én eagle og to bogeyer ble det fire under par, 68, og overnatting på delt sjetteplass, fem slag bak den glade danske Jeppe Huldahl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.