Christian Aronsen fortsatte det gode spillet også siste dag, og avanserte på sisterunden av Ecco German Masters. Han spilte for andreplassen, forteller han til Golferen.no.
aronsen---jeg-spilte-for-andreplassen--

SKAL SPILLE ALT: 38 år unge Christian Aronsen skal spille alle turneringene på Nordic League framover. Fredag ble det andreplass i Ecco German Masters.

Christian Aronsen spilte i nest siste gruppe i sisterunden av Ecco-turneringen på Green Eagle-banen ved Hamburg, og kom inn på tre under for dagen og fem under totalt.

I lederballen bak ham spilte finske Taipo Pulkkanen solid, og var i realiteten aldri truet for seier på -8.

— Jeg spilte for andreplassen, forteller Christian Aronsen på telefon fra leiebilen på vei mot flyplassen i Hamburg.

— Jeg fikk vite resultatene hans (Taipo Pulkkanens) hele veien, og da han gikk til ti under skjønte jeg at det klokeste var å spille for andreplassen.

— Samtidig var jeg opptatt av å spille mitt eget spill, og jeg safet egentlig ikke. Men tok ikke de aller største sjansene, forteller Aronsen.

Andreplassen ble sikret med to slags margin til danske Daniel Løkke og svenske Christofer Blomstrand etter fem birdier og to bogeyer.

Ole B. Ramsnes ble delt 36 med +8, Sondre E. Ronold delt 39 med ett slag mer.

Spiller alt

— Jeg spiller alt!, slår Aronsen fast på spørsmålet om planene framover.

Han forteller at målet er å havne topp-3 på Nordic League-rankingen, der de fem beste får full challengekategori kommende sesong.

— Å spille for topp-5 blir for defensivt. Da er det bedre å satse på å bli topp-3. Og jeg tåler fint det harde programmet, jeg er jo fortsatt en ung mann! slår 38-åringen fast.

Andreplassen brakte Miklagard-spilleren til 15.-plass på rankingen, som nå ledes av dagens vinner, Taipo Pulkkanen.

Eirik Tage Johansen, som ikke spilte Tysklands-turneringen, er på tredjeplass. Kristian Krogh Johannessen, som misset cutten, er på ellevteplass.

Se også:
Resultater fra Tyskland
Ranking Nordic League

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.