Mandag ettermiddag kom beskjeden Golf-Norge håpet på, men som ikke alle helt turde å tro på: Christian Aronsen har fått plass i Q-School-finalen.
aronsen-fikk-plass-i-finalesteget

INNE! Mandag ettermiddag, langs motoverien A7 på vei mot Barcelona, fikk Christian Aronsen telefonen han håpet på fra europatourens sekretariat: «Du har fått plass i finalesteget!»

aronsen-fikk-plass-i-finalesteget

aronsen-fikk-plass-i-finalesteget

aronsen-fikk-plass-i-finalesteget


Etter SA Open og Hong Kong Open denne helgen avanserte Christian Aronsen fra sjetteplass til tredjeplass på reservelisten.

— I dag tidlig fikk jeg en telefon fra europatouren om at jeg hadde avansert til andreplass, forteller Aronsen på telefonen fra A7, hovedveien fra nord til sør på Spanias østkyst.

— Jeg ble anbefalt å sette meg i bilen. Og da hun ringte igjen i ettermiddag, trodde jeg det var for å si at jeg hadde avansert til førstereserve.

Telefonen Christian Aronsen mottok etter fire timer, og to og en halv time sør for PGA Catalunya Resort, var imidlertid mer positiv enn som så.

— Hun fortalte at nå var jeg inne, jubler Aronsen.

— Og nå skal jeg gå hele veien! legger han til.

Blant dem han må bryne seg på for å bli blant de 25 beste, og like, som får kortet, er Knut Børsheim.

Med normal uttelling kan begge klare å sikre seg europatourkortet etter sjette og siste Q-School-runde den 28. november.

For Børsheim blir det for andre gang, for Aronsen for første.

Les også. Aronsen bedt om å vente i Spania

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.