Rory McIlroy har bestemt seg for å kutte i turneringsprogrammet neste år etter den skuffende innsatsen da han skulle forsvare tittelen i Hong Kong Open.
sliten-mcilroy-kutter-i-programmet

UTSLITT VERDENSENER: Rory McIlory synes det er pinlig at han to ganger i år har misset cutten i turneringer der han har vært regjerende mester. Som sist uke i Hong Kong Open.

sliten-mcilroy-kutter-i-programmet

sliten-mcilroy-kutter-i-programmet

sliten-mcilroy-kutter-i-programmet


Verdens høyest rangerte golfspiller fireputtet sin siste green i Hong Kong Open fredag for å fullføre tre slag over cutgrensen.

Det var andre gang i år at cutsterken hindret 23-åringen i å forsvare tittelen etter at han også misset cutten i US Open i San Francisco i juni.

Før han forlot Hongkong for ukas europatourfinale i Dubai, fortalte McIlroy han har lært en lekse, og at han vil bruke de neste ukene for å sette sammen et bra turneringsprogram for 2013.

— Selvfølgelig kommer man til å misse cutter i karrieren. Men det er ikke hyggelig, og blir en særlig bitter pille å svelge når du er regjerende mester i turneringen, sa nordiren til ESPN.

Mett og fornøyd

McIlroy innrømmet at han muligens ønsket at sesongen var over da det ble klart at han hadde vunnet Race to Dubai.

— Jeg har trolig spilt et par turneringer for mye, men nå har jeg lært fra de siste årene. Så derfor kutter jeg ned på timeplanen min fra neste år.

Inkludert ukas World Tour Championship i Dubai har McIlroy spilt 24 vanlige turneringer denne sesongen. I tillegg kommer Ryder Cup samt to oppvisningsturneringer: Turkish Airlines World Golf Final og den nylige avholdte duellen mot Tiger Woods på Lake Jinsha i Kina.

I sin første hele sesong som pro i 2008 spilte McIlroy 28 turneringer, som han så kuttet med tre året etter. I fjor spilte han i 22 vanlige Europa- og PGA-turneringer samt i Grand Slam of Golf, World Cup, Korean Open samt en oppvisningsturnering over sju dager på sju baner i China Golf Challenge, skriver ESPN.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.