Sliten McIlroy kutter i programmet

Rory McIlroy har bestemt seg for å kutte i turneringsprogrammet neste år etter den skuffende innsatsen da han skulle forsvare tittelen i Hong Kong Open.

sliten-mcilroy-kutter-i-programmet


UTSLITT VERDENSENER: Rory McIlory synes det er pinlig at han to ganger i år har misset cutten i turneringer der han har vært regjerende mester. Som sist uke i Hong Kong Open.

sliten-mcilroy-kutter-i-programmet

sliten-mcilroy-kutter-i-programmet

sliten-mcilroy-kutter-i-programmetVerdens høyest rangerte golfspiller fireputtet sin siste green i Hong Kong Open fredag for å fullføre tre slag over cutgrensen.

Det var andre gang i år at cutsterken hindret 23-åringen i å forsvare tittelen etter at han også misset cutten i US Open i San Francisco i juni.

Før han forlot Hongkong for ukas europatourfinale i Dubai, fortalte McIlroy han har lært en lekse, og at han vil bruke de neste ukene for å sette sammen et bra turneringsprogram for 2013.

— Selvfølgelig kommer man til å misse cutter i karrieren. Men det er ikke hyggelig, og blir en særlig bitter pille å svelge når du er regjerende mester i turneringen, sa nordiren til ESPN.

Mett og fornøyd

McIlroy innrømmet at han muligens ønsket at sesongen var over da det ble klart at han hadde vunnet Race to Dubai.

— Jeg har trolig spilt et par turneringer for mye, men nå har jeg lært fra de siste årene. Så derfor kutter jeg ned på timeplanen min fra neste år.

Inkludert ukas World Tour Championship i Dubai har McIlroy spilt 24 vanlige turneringer denne sesongen. I tillegg kommer Ryder Cup samt to oppvisningsturneringer: Turkish Airlines World Golf Final og den nylige avholdte duellen mot Tiger Woods på Lake Jinsha i Kina.

I sin første hele sesong som pro i 2008 spilte McIlroy 28 turneringer, som han så kuttet med tre året etter. I fjor spilte han i 22 vanlige Europa- og PGA-turneringer samt i Grand Slam of Golf, World Cup, Korean Open samt en oppvisningsturnering over sju dager på sju baner i China Golf Challenge, skriver ESPN.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×