Nike 20XI ble en umiddelbar suksess da proene tok den i bruk for halvannet år siden. Snart kommer oppfølgeren Nike RZN Tour, beregnet på oss glade amatører.
m-t-lillebroren-til-tourballen-nike-20xi

PROTEKNOLOGI TIL AMATØRER: Nike One RZN har nesten identisk kjerne til ballsuksessen Nike 20XI, men tilpasset oss vanlige golfere.

m-t-lillebroren-til-tourballen-nike-20xi

m-t-lillebroren-til-tourballen-nike-20xi

m-t-lillebroren-til-tourballen-nike-20xi


Nikes RZN-teknologi (uttales resin) består kort fortalt av en spesielt livlig kjerne.

Kjernen i den nye One RZN-ballen er nesten identisk med Nike 20XI-kjernen. One RZN har samme store, mykere RZN-kjernen, men bare med en litt annen sammensetning for å gi amatørspillere enda litt mer lengde.

RZN erstatter gummi som kjernemateriale, men er lettere og reagerer raskere. Noe som ikke bare skal gi mer lengde, men også bedre kontroll.

Nike hevder den nye teknologien gir løsningen på tre kritiske ytelser for en golfball: Større lengde fra tee, rettere ballflukt og økt kontroll rundt greenene.

Uten konkurranse i markedet

— Med One RZN gir vi det beste av moderne golfballteknologi til et bredere spekter av utøvere, sier Rock Ishii, som er Nikes utviklingssjef for golfballer i en pressemelding.

Ishii mener også at det ikke finnes noen annet produkt på markedet som kan matche One RZN-ballen.

One RZN kommer i to versjoner, One RZN og One RZN X, der sistnevnte er anelsene hardere. Det gjør den velegnet for spillere som enten har høyere køllehastighet eller kommer inn til ballen i brattere vinkel.

Begge versjonene vil være tilgjengelig fra 1. februar 2013.

Pris: Kr. 400 pr dusin
Se mer: Nike Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.