World Handicap System i Norge først fra 1. mars 2020

World Handicap System nye handicapreglene

INNFØRES 1 MARS 2020: World Handicap System er forsinket et par måneder, Foto: Tristan Jones

Arbeidet med det nye verdensomspennende handicapsystemet kom senere i gang enn opprinnelig planlagt i Europa.Endelig regelbok og teknisk spesifikasjon var ikke klart før utgangen av oktober.

Llikevel har vi kommet langt med arbeidet med World Handicap System (WHS) i Norge. NGF er godt i gang med å oversette handicapreglene til norsk, og og i å utarbeide informasjonsmateriell beregnet overfor klubber og spillere.

Arbeidet med World Handicap System kom senere i gang enn opprinnelig planlagt i Europa, og endelig regelbok og teknisk spesifikasjon var først klart i utgangen av oktober

Arbeidet i Norge gar kommet langt, og NGF er godt i gang med å oversette handicapreglene til norsk og med å utarbeide informasjonsmateriell beregnet overfor klubber og spillere.

Men før vi kan implementere WHS i Norge må GolfBox omprogrammere sine systemer. Konverteringen fra EGA Handicap System til World Handicap System er i Norge satt til 1. mars 2020.

Det er viktig at alle klubber registrerer kontaktinformasjon til klubbens Handicapkomité i GolfBox, slik at viktig handicapinformasjon kommer frem gjennom vinteren.

To viktige ting

1) Det skal ikke gjennomføres årsrevisjon i GolfBox ved årsskiftet 2019/2020.


2) Handicaptellende runder spilles etter EGA Handicap System 2019 og registreres i GolfBox på vanlig måte, helt frem til overgangen til WHS 1. mars 2020

Les mer: Generell informasjon om WHS ( NGFs hjemmesider)

Spørsmål om WHS? Send mail til handicap@golfforbundet.no

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Mayakoba Golf Classic med Viktor Hovland og Kristoffer Ventura  (3.-6. desember)

  European Tour: Golf in Dubai Championship  (2.-5. desember)

  European Tour: South African Open (3.-6. desember)

   

   

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×