Gnagsår-plaget Marianne slet seg inn til 66-runde

66-runde

PÅ ANDREPLASS: Tross gnagsår ligger Marianne Skarpnord på andreplass på Alhoa GC i Spania, ett slag bak lederen. Foto: LET

Torsdag haltet Marianne Skarpnord seg inn til seks under par, 66 i Andalucia Costa del Sol Open de Espana i Marbella. Under intervjuet etter runden tok hun av seg skoene for å lindre smertene. Fredag var føttene mye bedre, men det ble «bare» en 71-runde, og hun er fortsatt på andreplass.

Fredag fortalte hun om problemer med å finne det riktige fottøyet denne sesongen;

— Jeg har hatt skoproblemer i hele år, og jeg tror jeg er på mitt sjette eller sjuende par. Og denne uken har jeg fått gnagsår. Men jeg spilte bra i dag og traff alle fairwayer, som ikke er vanlig til å være meg. Så jeg er ganske fornøyd med det.

Deretter viste hun fram de røde, verkende hælene. Og medga at plasseringen på toppen av Order of Merit, med bare turneringen i Spania og i Kenya neste uke igjen av sesongen, ga Moss & Rygge-spilleren motivasjonen hun behøvde for å yte sitt beste torsdag,

— I går sa jeg til meg selv at jeg ikke kom til å spille noe bedre av å tenke på det (gnagsårene, red. anm.) Så jeg bestemte meg for at jeg skulle late som om jeg lå på tredje eller fjerdeplass og jaget en eller annen … så jeg vet faktisk ikke hvem som ligger i teten.

Etter halvgått løp har tyske Karolin Lamper ledelsen med -8. Mens Marianne følger ett slag etter sammen med tre spillere; Aditi Ashok fra India, Anne Van Dam fra Nederland og danske Nanna Koerstz Madsen. Med ytterligere tre spillere ett slag bak på tredjeplass.

66-runde

Selv var ikke Moss & Rygge-spilleren synderlig imponert over fredagsrunden. Samtidig som hun er meget fornøyd med hvordan føttene hennes har blitt markert bedre:

— Jeg slo driveren min bra i dag. Men jernslagene og puttingen var bare søppel. Føttene var bedre; vår fysioterpaeut Philippa (Stewart) har gjort en veldig god jobb.

Tonje og Celine til helgespillet

VestfoldspillerTonje Daffinrud avanserte 13 plasseringer til delt 19.-plass med -1etter en 71-runde. Klubbvenninne Celine Borge kom inn på fire over par, 76, og falt med det 27-plasseringer til delt 45.-plass med +3.

Oslospiller Marita Engzelius, som har bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen, misset cutten med fire slag på +9 på delt 82.-plass etter 78-75.

Marianne Skarpnord starter i lederballen klokken 12.10, i gruppe med Aditi Ashok og Kaolin Lampert. Turneringen vises live på strømmetjenesten GolfTV fra klokken 13.00 lørdag.

Se også: Livescoring fra Marbella

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Zozo Championship @ Sherwood med Viktor Hovland (22. -25. oktober)

  European Tour: Italian Open med  Kristoffer Reitan (22. -25. oktober)

  LET Access Series: Santander Golf Tour Lauro med  Tina Mazarino (20. -22. oktober)

  College: Maridoe Collegiate Invitational Bård Skogen, Markus Braadlie og Carl Didrik M. Fosaas (18. -20. oktober)

  College: Bash in the Boro med Casper Kennedy (19. -20. oktober)

  College: Little Rock Invitational Markus Wilhelmsen (19. -20. oktober)

  College: Callaway Gardens Invite med Caroline Berge og Julie Hovland og Malena Austerslått (19. -21. oktober)

  College: The Ally med Emilie Øverås (19. -21. oktober)

  College: Vanderbilt Legends Collegiate med William Buhl (25. -27. oktober)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×