HARDT SKADET: Tiger Woods fraktes bort fra ulykkesstedet etter bilulykken i California. Skjermdump: ABC

Etter den skremmende bilulykken onsdag morgen har TigerWoods blitt operert for alvorlige skader i høyre bein og høyre ankel. Torsdag morgen meldes det fra sykehuset at han er våken .

I følge legene ved sykehuset, Harbor-UCLA Medical Center i California, har Tiger blitt operert for flere åpne brudd.

På Woods offisielle Twitter-konto er det lagt ut en melding om at Tiger er våken, og ligger på sitt rom på sykehuset mens han kommer seg til hektene.

åpne brudd

— Takk til de fantastiske legene og sykehuspersonellet, politiet i Los Angeles og brannvesenet. Deres støtte og assistanse har vært fremragende, står det.

Tiger Woods’ Twitter-konto

Omfattende operasjon

I en kunngjøring fra sykehuset fortelles det at Woods’ høyre bein og ankel hadde flere åpne brudd. Under operasjonen ble en stang plassert på skinnebeinet, og skruer ble festet til ankelen.

— Traumatiske skader i muskelen og det myke vevet i beinet krevde kirurgisk frigjøring av musklene for å avlaste trykket en hevelse har skapt, forteller legen som ledet operasjonen av Tiger, doktor Anish Mahajan, ved sHarbor-UCLA Medical Center.

Høy hastighet

Woods var alene i bilen da han kjørte utfor veien i de bratte åssidene utenfor Los Angeles tidlig onsdag morgen. Det er klarlagt at det ikke var rus med i bildet.

I følge CNN skal Woods ha kjørt «relativt raskere enn normalt». Sheriffen forteller at de verken har funnet bremsespor eller andre tegn på ulykkesstedet.

På en pressekonferanse tirsdag kveld fortalte politiet at Woods’ bruk av bilbelte trolig har reddet livet hans. Woods skal ha vært ved bevissthet da han ble lagt i ambulansen.

God bedring-ønsker strømmer inn

I skaren av dem som ønsker Tiger Woods god bedring finner vi en rekke kjente personligheter fra kultur pg idrett, politikere og ikke minst store golfstjerner .

Blant dem Suzann Pettersen, som sier til VG: – Jeg håper at det går bra. Alltid litt sjokk når nyheten kommer. Krysser fingrene for at det går fint!

Avisen siterer også Viktor Hovland: – Det så jo ganske forskrekkelig ut, men det høres ut som han var ganske heldig. Jeg håper han kommer godt ut av dette.

Nummer tre på verdensrankingen, Justin Thomas, har lagt ut gode ønsker på Twitter.Og er i godt selskap ned helter fra andre idretter.

åpne brudd
åpne brudd rekordseieren
Foto: TaylorMade