Caroline Westrup fra Bærum GK kom seg velberget gjennom andresteget i LPGAs Q-School. Nå venter finalesteget i Daytona Beach 4. til 8. desember. Drømmen om LPGA-kortet er ett steg nærmere!
westrup-n-aelig-rmere-dr-oslash-mmen

KOM SEG TIL FINALESTEDET: Med 68-75-72-72 ble Caroline Westrup delt 20.-kvinne i andresteget til LPGAs Q-School på Plantation Golf & Country Club i Venice, Florida. Første uken i desember spiller hun finalesteget sammen med Marita Engzelius i Daytona Beach, også det i Florida.

Turnering: LPGA Qualifying Tournament Stage II
Dato: 9. – 12. oktober
Bane: Plantation Golf and Country Club – Panther & Bobcat Courses, Venice, Florida
Spilleformat: 72 hull slagspill uten cut
Avansement: De 80 beste og like går til finalesteget på LPGA International –Champions & Legends Courses, Daytona Beach, Florida 4. til 8. desember
Norske deltakere: Caroline Westrup, Benedikte Brynestad Grøtvedt og Karinn Dickinson

Med to avsluttende runder på par ble det -1 totalt på Plantation Golf and Country Club helt sør i Florida for 27 år gamle Caroline Westrup fra Bærums Verk.

Det ga -1 totalt etter 68-75 på de to innledningsrundene, og delt 20.-plass blant de 80 beste, og like, som gikk til finalesteget.

— Etter en lang uke er jeg glad for å kunne si at jeg klarte å komme meg til finalesteget i Q-School, oppsummer Westrup på sin Facebook-profil.

Grøtvedt og Dickinson sviktet

På Champions- og Legends-banene til LPGA International Golf Course får Bærum-medlemmet selskap av Oslo GKs Marita Engzelius, som er direktekvalifisert til finalesteget.

For Drammen GKs Benedikte Brynestad Grøtvedt ble det en lei avslutning av andresteget med fire over par, 76, og to slag for mye til å gå videre.

Karinn Dickinson fra Asker GK endte på +12, seks slag fra å kvalifisere seg. Amerikanske Amy Andersson vant andresteget med seks slag på -16.

Se også: Resultater fra Venice

Halvveis:
Westrup falt, Grøtvedt avanserte

Caroline Westrup falt 17 plasseringer til delt 20.-plass mens Benedikte Brynestad Grøtvedt avanserte 45 plasseringer til delt 59.-plass etter to runder av LPGA Qualifying Tournament Stage II. Karinn Dickinson henger litt etter.

Benedikte Brynestad Grøtvedt hadde dagens beste, norske runde med én under par, 71, som bragte henne hele 45 plasser oppover resultatlisten.

Med det har Drammens-spilleren +2 på delt 59.-plass, mens grensen for å bli blant de 80 som går til finalesteget går ved +3.

For Caroline Westrup fra Bærum GK, som åpnet så flott med fire under par, 68, ble onsdagens runde en nedtur.

Tre over par, 75, brakte svensken fra Bærums Verk til -1 totalt, og delt 20.-plass halvveis.

Karinn Dickinson fra Asker GK fulgte opp tirsdagens to over par 74-runde med fire over par, 76.

Hun har tre slag opp til 80.-plassen, og to runder til å gjøre det på, så slaget er på ingen måte tapt.

Turneringen spilles på Panther- og Bobcat-banene til Plantation Golf & Country Club i Venice, Florida, og avsluttes fredag.

Se også: Leaderboard fra Venice

Runde 1:
Glimrende Q-School-start av Westrup

Bærumsjenta Caroline Westrup er på delt tredjeplass etter første runde av andresteget i LPGAs Q-School. Karinn Dickinson fra Asker og Benedikte Brynestad Grøtvedt fra Drammen slet mer tirsdag.

Med fire under par, 68, er Caroline Westrup fra Bærum GK to slag bak ledende Xiju Lin fra Kina.

Karinn Dickinson fra Asker GK hadde en runde på to over par, 74, og deler 76.-plassen mens Benedikte Brynestad Grøtvedt fra Drammen GK hadde ett slag mer på 104.-plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.