Westrup inspirert av Mikkelsen

Bærum GK gjør som Drammen GK gjorde for Joakim Mikkelsen, og lager birdie- og eagleklubb for sin nye stjernespiller Caroline Westrup.

westrup-inspirert-av-mikkelsen


STØTTES AV MEDLEMMENE: Bærum GK lager en støtteklubb som premierer antallet bidier og eagler Caroline Westrup gjør i 20 proffturneringer fra mars til september.

westrup-inspirert-av-mikkelsen

westrup-inspirert-av-mikkelsen

westrup-inspirert-av-mikkelsenCaroline Westrups Birdie & Eagle Club følger i samme spor som den tilsvarende støtteklubben i Drammen GK for Joakim Mikkelsen:

Medlemmene forplikter seg til å gi en påskjønnelse for hver birdie og eagle som Caroline Westrup gjør i de 20 proffturneringene 27-åringen spiller fra mars til september.

— Profflivet er ingen dans på roser, nivået er høyt og kravet til gode sportslige prestasjoner er meget høyt for å lykkes. En viktig faktor for å lykkes er en økonomisk trygghet, står det i mailen som i disse dager går ut til medlemmene i Bærum Golfklubb.

Klubbens eneste proffspiller

Birdie- og eagleklubben blir det første synlige resultatet på hvor stor pris klubben setter på at Caroline Westrup har valgt å gå tilbake til Bærum GK etter mange år i utlendighet i Kristianstads GK i Sverige.

Les også: Caroline Westrup tilbake til Bærum GK

Som Kristianstad-spiller hadde bærumsjenta en fantastisk amatørkarriere, som ingen annen norsk herre eller dame kan matche. Blant annet en rekke EM- og VM-gull og en strålende collegekarriere med mange seiere og førsteplass på rankingen.

Dessverre har sykdom satt Caroline noe tilbake i overgangen til proffenes rekker. Men nå er hun helt frisk igjen før sesongdebuten på Futures Tour fredag.

— Ja, hun har gjort et meget skikkelig arbeid, sier far Charlie Westrup på telefonen fra Spania, der han leder treningsleir for en del av Bærums elitespillere.

— Hun har en veldig stor kapasitet, og den har hun virkelig fått bruk for i gjenoppbyggingen. Og hun vokser hver dag som menneske.

Det eneste som bekymrer pappa Charlie er at han ikke får vært så mye sammen med Caroline i treningsarbeidet i Florida som han kunne ønske.

— Men hun har mange gode venner der borte, trøster Westrup senior seg med.

Premierer medlemmene

Påskjønnelsen hvert medlem i birdie-og eagleklubben betaler er 25 kroner for hver birdie, og 100 kroner for hver eagle.

Caroline vil takke alle bidragsyterne i mail hver måned, med en oppsummering av resultater og annen informasjon fra det sportslige.

I tillegg vil en heldig vinner få en individuelt tilpasset driver fra Ping. Det vil også bli trukket ut en vinner hver måned, der premien er hyggelige overraskelser fra noen av Carolines sponsorer.

Til tross for sine mange år i svensk golf har Caroline meget sterke bånd til Bærums-klubben og vil, som takk for støtten, gi noe tilbake til Bærum GK ved å bidra i arbeidet med juniorer og sponsorer når hun er hjemme i Norge.

Se også: Carolines Birdie & Eagle Club

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.