Brandt Snedeker gikk til topps i Pebble Beach-turningen på PGA Tour med en driver som koster 150 kroner. Og det var også mye annet rart i 34-åringens golfbag.
vant-9-2-millioner-med-150-kroners-driver

STORSPILTE MED GAMLE KØLLER: Blant køllene som sikret Brandt Snedeker 9,2 millioner kroner for førsteplassen i AT&T National ProAm på Pebble Beach finnes både en 150-kroners dirver og en ti år gammel putter.

Denne artikkelen er godt nytt for deg som er lut lei av å lese om hemmelige legeringer, flyttbare vekter og annet nytt stæsh som gjør lommeboken tynnere. Men kanskje ikke deg så mye bedre.

Til hjelp på vei mot sin, til PGA-touren å være, komfortable treslagsseier hadde Snedeker også en nesten ti år gammel putter samt noen wedger han hadde bøyet på.

Snedekers driver er en TaylorMade Burner SuperFast, som ble lansert i 2010, og som i følge Golf Digest koster 20,34 dollar, drøyt 150 kroner, over disk i USA.

Den 34 tommer lange Odyssey White Hot XG Rossie-putteren er én tomme kortere enn standard, og Snedeker har brukt den i snart 10 år.

Mens J15-wedgene fra Bridgestone er bøyd én grad ned fra henholdsvis 52 og 56 grader, og var sikkert gode og nyttige verktøy for å sikre seierssjekken på drøye 9,2 millioner kroner.

Dette hadde Snedeker i bagen

Ball: Bridgestone Tour B330
Driver: TaylorMade Burner SuperFast med Fujikura 661 Tour Spec X-skaft, 9,5-grader
Fairwaywood: Ping G25, 15-grader
Hybrid: Ping Anser, 17-grader
Jernkøller: Bridgestone J40, 4-PW
Wedger: Bridgestone J15 52- og 56-grader; Titleist Vokey TVD K-Grind 60-grader
Putter: Odyssey White Hot XG Rossie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.