Foto: Privat

Enten du er fersk eller dreven golfspiller, kjenner du deg sikkert igjen i at golfen stagnerer i blant. Seks golfstudenter fra Høyskolen i Hedmark lover de kan gjøre noe med det.

Joakim Schultz fra Losby er en av de seks proene som avslutter utdannelsen ved golflinjen på Høyskolen i Hedmark til våren.

Lik de forrige kullene som har gått ut fra skolen de siste årene, er PGA Golfskole en viktig del av eksamen. Her tilbyr Schultz og medelever et 60-tall golfere å bli med på en ukes intensiv trening fra 25. februar på 36-hullsanlegget Real Novo Sancti Petri Golf på Costa del la Luz vest for Gibraltar.

—  Tilbakemeldingene fra fjorårets golfskole var meget positive, og ble beskrevet som en frisk og annerledes opplevelse. Fokuset var ikke kun på å bli teknisk bedre i golf, men like mye å skape en forståelse av golfsvingen og hvordan du kan optimalisere treningen din, sier Schultz til Golferen.

Proer for alle nivåer

— Vi ønsker spillere på alle nivåer velkommen til årets PGA-golfskolen. I løpet av uken skal vi løfte golfen deres til neste nivå! lover Schultz.

Undervisningen tilpasses din enkelte deltakerens nivå, og om det blir som tidligere år kommer hver enkelt av deltakerne til å ta mye å ta god golf med seg hjem igjen.

De seks proene som trenger din hjelp for å ta sin eksamen er Joakim Schultz (34), Losby Golfklubb, Iver Kval Ødegård (22),Elverum Golfklubb, Marius T. Johansen (30), Miklagard Golfklubb, Lars-Emil F. Malones (24), Trysil Golfklubb, Ståle Hoel  (21), Miklagard Golfklubb og Ine Pettersen (38), Asker Golfklubb.

Prisen for reise, golf, trening, overnatting sju netter i halvpensjon, transfer og mye annet er 13.665 per person.

Les mer: PGA Golfskole, teknisk arrangør Golf Plaisir

Se også: Real Novo Sancti Petri GC