Foto: Golfclub Rheinhessen

Den tredje uken i oktober 2016 kommer til å være den jeg vil tenke først på dersom jeg blir bedt om å trekke fram en hendelse fra Golferens historie.

For første gang siden nettstedet Golferen kom på lufta for tolv år og fire måneder siden, har vi ikke kunnet publisere én eneste nyhetssak på en uke.

Det beklager vi sterkt! Men håper at du som leser tilgir oss. Og vil fortsette å lese Golferen også i tiden som kommer. At vi nå er på nett igjen, betyr imidlertid ikke at vi kan love full fart fra dag én.

Erfaringen den siste uken, har gitt oss innsikt i at vi må skaffe oss bedre rutiner for å unngå at Golferen ikke blir  oppdatert på grunn av én mann: Undertegnede.

 Én liten bakterie stoppet Golferen

Sykehusbakterier har lenge vært nevnt som en utfordring for helsevesenet i tida fremover. De fleste av oss reagerer med bekymring når vi leser om dem i media. Men tenker så ikke mer på det.

Helt til man selv støter på en slik aggressiv liten  krabat. Som var det som skjedde meg.

Alt hadde vært over forventning bra etter bytte av et kne. Helt til stingene ble tatt. Fem timer senere hadde jeg en urovekkende høy temperatur. Jeg ble heldigvis lagt inn på sykehus igjen, med massiv infeksjon i den nye protesen.

Temperaturen lå stabilt over 40 grader. Men da legene fikk identifisert bakterien, kunne de sette inn spesielt effektiv antibiotika.

Som gjorde jobben den skulle. Nå har det gått et par dager, og forhåpentligvis vil framgangen bare fortsette. Og forhåpentligvis er Golferen tilbake på sporet innen en uke eller to.

Takk for at du venter!