Nylig undertegnet Ulven Golfklubb i Lier en avtale som overlater driften av anlegget til gründerne bak Holtsmark.
ulven-i-gode-hender

ULVEN GOLF CLUB: Nye ni hull.

Ulven Golf Club ble opprinnelig grunnlagt av PGA Golfutvikling, selskapet bak flotte golfanlegg som Losby og Kragerø, i 2005.

I begynnelsen av 2007 ble det imidlertid klart at selskapet ikke lenger ønsket å bygge ut den planlagte golfparken. I stedet overlot de rettighetene til driften av treningsanlegget til medlemmene.

En stund er klubben nå blitt drevet nærmest på dugnad av medlemmene, men nå har klubben undertegnet en avtale som skal få utvikling av anlegget tilbake på sporet.

I begynnelsen av september undertegnet Ulven Golf Club en avtale som gir Skaaret Management Group rettighetene til å drive og utvikle treningsanlegget nær Regnbuebroen over E-18.

I første omgang er planen å bygge en treningsbane med seks eller ni hull. Det er et langt skritt frem fra de ni pitch og putt-hullene som eksisterer i dag, og det vil være et kjærkomment tilbud til medlemmene.

Skaaret Management Group, eller SMG blant venner, har god erfaring med utbygging og drift av golfanlegg i Norge. Ikke minst står de bak Holtsmark Golf, som også ligger i LIer, og som er et av Norges flotteste golfanlegg.

På Ulven Golf Clubs nettsider påpekes det at avtalen med SMG og et utvidet samarbeid med Holtsmark vil gi medlemmene nye fordeler. Det opplyses foreløpig ikke hva disse fordelene består av, men det er jo lov å spekulere …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.