Ulven i gode hender

Nylig undertegnet Ulven Golfklubb i Lier en avtale som overlater driften av anlegget til gründerne bak Holtsmark.

ulven-i-gode-hender


ULVEN GOLF CLUB: Nye ni hull.

Ulven Golf Club ble opprinnelig grunnlagt av PGA Golfutvikling, selskapet bak flotte golfanlegg som Losby og Kragerø, i 2005.

I begynnelsen av 2007 ble det imidlertid klart at selskapet ikke lenger ønsket å bygge ut den planlagte golfparken. I stedet overlot de rettighetene til driften av treningsanlegget til medlemmene.

En stund er klubben nå blitt drevet nærmest på dugnad av medlemmene, men nå har klubben undertegnet en avtale som skal få utvikling av anlegget tilbake på sporet.

I begynnelsen av september undertegnet Ulven Golf Club en avtale som gir Skaaret Management Group rettighetene til å drive og utvikle treningsanlegget nær Regnbuebroen over E-18.

I første omgang er planen å bygge en treningsbane med seks eller ni hull. Det er et langt skritt frem fra de ni pitch og putt-hullene som eksisterer i dag, og det vil være et kjærkomment tilbud til medlemmene.

Skaaret Management Group, eller SMG blant venner, har god erfaring med utbygging og drift av golfanlegg i Norge. Ikke minst står de bak Holtsmark Golf, som også ligger i LIer, og som er et av Norges flotteste golfanlegg.

På Ulven Golf Clubs nettsider påpekes det at avtalen med SMG og et utvidet samarbeid med Holtsmark vil gi medlemmene nye fordeler. Det opplyses foreløpig ikke hva disse fordelene består av, men det er jo lov å spekulere …

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: Charles Schwab Challenge  med Viktor Hovland (26. – 29. mai)

  Korn Ferry Tour: NV5 Invitational presented by Old National Bank  med Kristoffer Ventura  (26. – 29. mai)

  PGA Tour Latinamerica:  Jalisco Open GDL  med Andreas Halvorsen  (26. – 29. mai)

  DP World Tour: Dutch Open  med Espen Kofstad (26. – 29. mai)

  Nordic League: Moss & Rygge Open  med mange nrodmenn og  (26. – 28. mai)

  Ladies European Tour:Belgium Ladies Open med Marianne Skarpnord,  Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland  (27.- – 29 mai)

  Epson Tour Innova Mission Inn Resort And Club Championship med Celine Borge ( 27. – 29. mai)

   

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×