Hovland – hva i alle dager? | Snømuggen! | Hvem er festens midtpunkt? | Spieth vs. Rory | Kort-i-linja-Clark | Stabile Ventura? | Dan «sell out»

Hovland – hva i alle dager? Vi er litt bekymret for gutten vår. Det verste er kanskje at jerna er off. Og de har egentlig vært det siden etter at han gikk til topps i FedEx-cupen. Det er bekymringsverdig! Når han nå i tillegg trekker seg fra en av de største publikumsturneringene får noen av oss bange anelser. Er vi bare på konspikjøret eller er det ting på gang?  

Snømuggen! Årets nyord fortsetter å fascinerende oss. Kan snømugg true hele 2024-sesongen? Den er iallfall observert flere steder i sør, men på Grefsen glimrer den med sitt fravær. Vi kommer til å drømme om snømugg frem til primo mai. La det bare ikke bli mareritt!

Hvem er festens midtpunkt? Hva har Sam Burns, Cameron Young, Thorbjørn Olesen, Shane Lowry, Tyrrell Hatton, Miguel Jiménez, Si Wo Kim, Sungjae Im, Tony Finau, Collin Morikawa og Tiger Woods til felles? Jo, de har alle sin helt definerte rolle på fest. Hatton skjenker for eksempel på de andre, mens Finau kjører de andre hjem. Morikawa drar først, mens Young er den som ødelegger noe.

Spieth vs. Rory: Jordan Spieth mener det er nok penger i PGA-kassa nå, men det er ikke Rory McIlroy enig i. Nei, han vil fremdeles ha PIF-penger på PGA-touren, og hevder det er best for å «grow the game». Her sier vi bare én ting: Heia Jordan!

Kort-i-linja-Clark: Du kan gå en historisk 58-runde. 59-runden er godt innafor rekkevidde. Da går det ikke an å putte kort i linja på de tre (!!!!) siste hullene. Vi ble alle Clark-fans på tampen, men du holder ikke godt på fansen når du holder på slik, Wyndham! Ett tips: Se på Ludde!

Stabile Ventura? 70-70-71-71. Det høres ut som alt annet enn en Ventura-runde, men så feil kan man ta. Vår mann på Korn Ferry-touren har blitt Mr. Stabil. Og vi er usikre på om vi liker det.

Dan «sell out» Rapaport: Noen av oss tror Barstools-profilen er kjøpt og betalt av Saudi. For hvorfor begynte den anerkjente golfjournalisten plutselig å fremsnakke LIV og PIF? Fysj og fy. Få det bort!

Hør mer om alle snakkisene og mye mer i ukens Fore!Boys-pod!